Tamás a maximumot adja a munkájában.Felkészült,a piaci viszonyokat jól ismerő. Emberileg korrekt, szavatartó, segitőkész,aki tesz az ügyfelei elégedettségéért. Gyorsan,ügyesen teszi a dolgát. Ha előről kezdeném az ügyletet,újra neki szavaznék bizalmat! Ajánlom mindenkinek!

Bodor Imrene

Filó Judit személyében egy nagyon korrekt, kedves és ügyfélcentrikus ingatlanost ismertünk meg. Munkája igényeinket elótérbe helyezve gyors és hatékony volt. Köszönjük Judit,hogy segítségeddel megtaláltuk otthonunkat! 1 - 10 skálán 10-est érdemelsz!

Vékony Zsuzsanna

Szeretném ajánlani Megyeri Erzsébetet mindenkinek,segítőkész,emberséges,gyors munkáját!Köszönöm a közreműködést!Csak így tovább,sok sikert kívánok!

Hanyecz Margit

Mindenkinek ajánlani tudom Juditot, munkáját precízen, pontosan végzi. Figyelme mindenre kiterjed, mindig elérhető, bármilyen kérést orvosolt esetünkben. Maximálisan jó döntés volt, hogy Őt választottuk.

Lajos Zsuzsanna

Tisztelt Violetta ezuton köszönöm a gyors pontos és preciz munkáját a kiadó ingatlanom ügye kapcsán . A jővöbben is önt választom.Üdv:Rita

Temesvári Rita

Zsuzsi nagyon segítőkész, rugalmas, maximálisan képviselte végig az érdekeimet. Barátságos, meggyőző, határozott fellépésű. Én a házam eladásával bíztam meg őt, de emellett végig segített abban is, hogy új otthont találjak. Bármikor elérhető volt, maximálisan alkalmazkodott az általam felajánlott időpontokhoz a ház megmutatása kapcsán és tovább képviselte azt a vevő irányába. Mindig pontosan érkezett, megbízható. A szerződéskötést alaposan előkészítette, mindkét fél számára. Én nagyon elégedett vagyok vele, szívből ajánlom mindenkinek.

Orbán Rita

" Dolgozni csak szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes!" Ez az idézet jutott eszünkbe István munkájával kapcsolatban. Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy a véletlen összehozott bennünket! Köszönjük korrekt és hozzáértő munkáját, mely szerénységgel és tiszteletadással párosult.

Záhonyi Elek és neje

Szeretném megköszönni Márti közreműködését ingatlanom eladásában!Korrekt emberséges,szorgalmas munkát végzett!

Hanyecz Margit

Régóta kerestünk ingatlant feleségemmel, több ingatlan irodát is fel kerestünk, de számunkra Tóth Mária volt a legszimpatikusabb, abból a szempontból is, hogy bár el kelt a ház amifelől érdeklődtünk, de felajánlotta segítségét és több ingatlant is ajánlott számunkra, ami által meg is vásárolhattuk a számunkra megfelelő ingatlant 1 hónapon belül. Részemről teljesen elégedett vagyok az ingatlanértékesitő irodával, de főképp Mária munkájával.

Kurcsics László

Juditot csütörtökön megbíztam egy lakás vásárlási igénnyel és hétvégén már 4 lakást prezentált abban a kategóriában, amit megbeszéltünk! Vasárnap üzletet kötöttünk! Le a kalappal a megbízhatóság, gyorsaság és a precíz munkája előtt! Ajánlom mindenkinek! Gabriella

Sántámé Tegyük Gabriella