János már az első pillanatban szimpatikus volt. Profizmusa miatt teljesen biztonságban éreztem magam. Csak pozitív tapasztalataim voltak, végig "fogta a kezünket". Agilis, körültekintő, korrekt, szakmája minden részében jártas. Olyan lehetőségekkel volt képes segíteni, melyek számunkra elérhetetlenek voltak. Ezekkel jelentősen meggyorsítva a sikeres folyamatot. Kedves, figyelmes, segítőkész, megbízható. Csak ajánlani tudom!

Tóth Gábor

Hegedűs Évi már az első pillanatban szimpatikus volt. Kézben tartja a dolgokat, látszik hogy érti és szereti is amit csinál. Figyelembe veszi az igényeket akár minkét fél részéről. Profizmusa miatt teljesen biztonságban éreztem a dolgot és magamat is. Kedves,figyelmes,segítőkész, megbízható, korrekt. Csak ajánlani tudom!

Ujvári Ilona

Cseke Tamás ingatlanértékesítő munkájával ,együttműködésével maximálisan elégedett voltam. Bármilyen kérdésemre készségesen segített, érdekeimet szem előtt tartva képviselt. Amennyiben ismét ingatlan ügyem lesz, Őt kérem fel lebonyolításra és másnak is ajánlani fogom. Köszönettel: Dr. Soós Józsefné

Dr.Soós Józsefné

Imre pont olyan ingatlanosnak, mint amilyennek megismertem korábbról, egész más üzleti területről. Nem is volt kérdés hogy ő fog segíteni. Pontos, megbízható, korrekt, segítőkész.

Krajcsovics László

Anikónak nagyon hálásak vagyunk, mert rugalmasan és gyorsan kezelte ügyeinket. Nagy tapasztalattal és körültekintéssel, sok utánajárással segített az ügymenetekben. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

G Károly

Ibolya a leglelkesebb, legösszeszedettebb ingatlanközvetítő, akivel valaha dolgunk volt. Az ő segítségével sikerült megvennünk álmaink otthonát, és a folyamat minden lépésénél segített nekünk és a rendelkezésünkre állt. Őszintesége és kedvessége leírhatatlan, emberileg is csodálatos. Köszönjük!

Gecsei Éva

Lelkiismeretes, pontos, korrekt. Ha problémamentesen akarod kiadni/eladni lakásod, válaszd Adriennt!

Varga Balázs

Anikóval nagyon szuper volt együttműködni. Nagyon közvetlen, kedves és nemcsak a megbízást teljesíti, hanem azon túli plusz mérföldeket is megtesz, ráadásul, szeretetből.

G Bíborka

Ferivel csak pozitív tapasztalataim voltak az eladás alatt, végig "fogta a kezünket". Rendkívül agilis, gyorsan intéz mindent, de ez sohasem megy a pontossága rovására. Abszolút körültekintő, korrekt, megbízható, és amennyire nem szakmabeliként meg tudtam ítélni, a szakmája minden részében jártas. Teljesen őszintén ajánlom bárkinek.

Kelemen Lóránd

A lakásom eladása során maximálisan meg voltam elégedve a munkájával , hozzáállásával és a szakértelmével Bátran merem ajánlani mindenkinek aki korrekt hozzáállást és szakértelmet vár el .

Bódi József

Kedves Zoli! Nagyon köszönjük a gyors, profi, segítőkész munkádat, ingatlanunk bérbeadásával kapcsolatban. Mindenkinek csak ajánlani tudunk! R. Éva

Éva

Egy bonyolult lakáscserével vegyes adásvételi kombó szerződéskötéssel kapcsolatos ügyintézésben állt rendelkezésünkre Zoli, akinek a munkájával, szaktudásával, segitőkészségével teljesen meg voltunk elégedve! Mindenkinek szívből tudom ajánlani, Zoltánt és a Ving csapatában dolgozó nagyon korrekt, precíz, lelkiismeretes Dr Balázs Zoltán ügyvédet is! Köszönjük mindkettőjüknek a segítséget!

Gabriella

Tamás munkájával teljes mértékben elégedett vagyok. Minden kérésemet figyelembe véve gyorsan sikerült az ingatlan kiadása. Munkáját utólag is köszönöm.

Bana Erika

Mindenben nagyon elégedettek voltunk Zoltán munkájával, felkeszült és segítőkész szakember, ingatlanunk eladásával bíztuk meg amiből egy bonyolult cserés adásvételi szerződés lett, ennek a kivitelezésében is sokat segített. Csak ajánlani tudom mindenkinek, hozzáértő szakember!

Dávid

Kiváló, profi munkavégzés, segítőkész hozzáállás. Kedves, megbízható, szakmailag felkészült. A szerződéskötéstől számított 10 napon belül nyélbeütötte az egész eladás cécóját. Mindenkinek szívből ajánlom.

Szabó Józsefné

Csaba ismételten remek precíz lelkiismeretes munkát végzett. Ingatlan kiadással kapcsolatos ügyintézéssel is bátran keressék.

Szigeti Norbert

Attila segített a házamat eladni, köszönet érte! Jó ráérzéssel megtalálta Attila azt a potenciális vevő jelöltet, akinek volt türelme és kitartása kivárni, míg megfelelő lakást találok. Korrekt és rugalmas együttműködését csak ajánlani tudom az eladóknak. Köszönöm! Láday Judit

Láday Judit

János, egyszerűen hihetetlen! Eladóként és vevőként is jelen voltam már jelen párszor az ingatlanpiacon, de ilyen erényekkel és odaadással tevékenykedő ingatlan közvetítővel még nem találkoztam. Szinte felsorolhatatlanok azok a szakmai és emberi erények, melyekkel János rendelkezik, de megkísérlem: - végtelen türelem és empátia az ügyfelekkel szemben - hallatlan korrektség és alaposság az ügyek intézésében és kézben tartásában - Minden ígéretét betartja, soha nem beszél mellé , nem keres kibúvókat - Lelkiismeretes és rendkívül emberszerető, ügyfeleihez segítőkészen, mély empátiával, szinte barátként viszonyul - kiváló szakmai hozzáértéssel készíti az eladásra szánt ingatlanok fotóanyagát - végtelen jóindulattal és segítőkészséggel viseltetik mindenki felé - csak megerősíteni tudom az előző ajánlást író ügyfele, igen találó zárómondatát "Válaszd Jánost, ha a legkülönb, csupaszív ingatlanost szeretnéd!"

Molnár István

Csabát nagyon közvetlen, segítőkész, lelkiismeretes ingatlanosnak ismertem meg. Gyönyörű, profi fényképeket készített a lakásról, fáradságot nem kímélve kereste meg a legjobb pontokat a lakás bemutatásához. Szükség esetén a későbbiekben is biztos keresni fogom!

Holcsikné Brummer Mária

Válaszd Jánost, mondok pár okot, amiért 5* jár neki: - pontos, - precíz, - alapos, - megbízható, de tényleg, - elképesztően igényes a munkája, az elkészült képek fantasztikusak, - a legnehezebb helyzeteket is megoldja, - elmondhatatlanul emberi, - a legjobbat szeretné mindenkinek és mindent megtesz ezért, - nyugodtan rá bízhatsz bármilyen ügyintézést, - mondjam még? végtelenül sok jót és csak jót tudnék mesélni! Voksolj Jánosra, ha a legkülönb csupaszív ingatlanost szeretnéd! 😊

Benedek-Tihanyi Tímea