Nagyon köszönjük Tímea munkáját a lakásvásárlásban! Minden zökkenőmentesen ment. Tímea az ügyfelekkel nagyon kedves és türelmes. Nekem nagyon szimpatikus volt, hogy bokros teendői mellett is mindig elérhető volt. Ha nem vette fel, mindig visszahívott. Minden kérdésre mindig szívesen válaszolt. Nagyon megbízható szakember! Mindent köszönünk, Timi!

Szegedi Mónika

Ágnes egy lakás bérbeadása során segített nekem. A lakásra rövid időn belül bérlőt szerzett, kedves, pontos és nagyon segítőkész volt. Olyan bérlőt keresett aki megfelelt az elvárásaimnak. Ha szükségem lesz ingatlanközvetítőre később is őt fogom keresni.

dr. Benedek Csilla

Elégedettek vagyunk Anikó munkájával, elintézte az OTP-nél, hogy egy másik banknál lévő legjobb ajánlathoz közeli THM-et kapjak, és sok papírmunkát átvállalt helyettünk, köszönjük. Jó szívvel tudom ajánlani hitelügyintézéshez :)

Pócsi András

Családunkban már a második ingatlan értékesítését szervezte Tímea. Közvetlen modora, szakmai felkészültsége, lankadatlan figyelme és figyelmessége megmutatkozott már az első ingatlan értékesítési folyamatában is, így nem volt kérdés, hogy vele vágunk bele a másodikba is. Tímea folyamatosan és figyelmesen intézte ügyeinket, minden gondot levett a vállunkról, rendszeresen tájékoztatott minket. Minden olyan erénnyel bír, amit elvárhattunk tőle, emellett kellemes személyisége a ráadás. Bátran, jó szívvel ajánlom bárkinek, akinek segítségre van szüksége bármiféle ingatlaügylettel kapcsolatban. Köszönjük munkáját!

Tóth Beáta

Foglakozásomnál fogva sok közvetítővel találkoztam/találkozom az ingatlanpiacon . Hohl József azon kevesek közé tartozik, aki korrekt , becsületes, felkészült ,segítőkész szakember , ajánlani tudom mindenkinek .

Berkiné dr. Krizsán Éva

Gábor nagyon lelkiismeretes és hozzáértő. Rendkívül rugalmas, csak ajánlani tudom.

Sólya István

Sándor a hirdetést követő 1 hónapon belül sikeresen értékesítette az ingatlanomat.Kiváló munkát végzett és korrekt vevőket szerzett.Mindig pontos és rugalmas volt.Precízen intézte a folyamatokat még hétvégén is.Én nagyon meg voltam elégedve a munkájával.Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Kiss-Csepregi Árpád

XVII. kerületi lakásunk eladásának gondját vette le a vállunkról, kitartó, kifogástalan munkával Szikszainé Szabó Éva! Semmi problémánk nem volt. Bizalomépítő hozzáállása és kedves személyisége hamar meggyőzött döntésünk helyességéről, hogy vele szerződtünk sok más ingatlanos közül. Szívesen ajánlom másoknak. Úgy gondolom, bárki jól járna ha Ő intézné ingatlan ügyét.

Jakab Ferenc

Csendes Katalint én is csak ajánlani tudom mindenkinek, kedves, segítőkész, korrekt. Lehet rá támaszkodni, ha nem tudom elérni, akkor visszahív és tényleg mindenben segít. Láthatóan szereti a munkáját és az ügyfeleket valóban partnerként kezeli.

Tamás

Tisztelt Éva! Fiatal házasok révén első lakásunkat keresve, nagyon segítőkész, kedves és korrekt volt! Köszönjük a segítségét és hogy a vásárlás gördülékenyen lezajlott !

Tóthné Farkas Mária

Mindenkinek ajánlom mert makszimálisan meg voltam elégedve. Mindenbe segített teljes mértékig. Munkáját értékelve 100 százalékosan elégedet voltam. Még egyszer nagyon szépen köszönök minden

Simon Irén

Imrét bíztam meg lakásom eladásával. Profi fotókkal ellátott nagyszerű hirdetéseket készített, majd napokon belül hozta az első érdeklődőket is. Mindvégig korrekt módon viszonyult mind hozzám, mind a vevőjelöltekhez. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Apró László

Gábor több ingatlanunk értékesítésében volt a segítségünkre. Hasznos, nélkülözhetetlen tanácsai és szakértelme nélkül nem boldogultunk volna ezen az összetett piacon. Sőt! Garázsunkat a benne álló veterán gépjárművel együtt értékesítette!!! Végtelen precizitással nézte át és szelektálta vásárlásunk során az általunk összegyűjtött hirdetéseket. Azonnal megszervezte a lakások bemutatását. Minden kérdésünkre választ kaptunk tőle, hétvégéken is a rendelkezésünkre állt. Köszönjük segítségét! Kató Sára

Kató Sára

Nagyon korrekt körültekintö ügyintézésben volt részünk. Ha újból szükség lesz ingatlanügynökre ismét őt választjuk,és másnak is ajánluk.

MAISLNÉ SZLOVÁK KATALIN

Imre nagyon kedvesen és korrektül igyekezett mindenben segíteni családi házunk eladásának kapcsán. Bátran ajánlom mindenkinek!

B. Tamás

Hédiben egy nagyon lelkes, talpraesett, segítőkész ingatlanértékesítőt ismertünk meg, aki rendkívül gyorsan segített a családunk számára egy megfelelő lakást találni. Köszönjük neki, hogy nem volt rámenős és tolakodó, ránk bízta a döntést! Bátran ajánljuk mindenkinek!

Némethné Kincses Hajnalka

Adorján ügyintézése rendkívül diszkrét, gyors, eredményes. Mindig sok segítséget kaptunk tőle. Különleges érzéke van a jó munkatársak megtalálásában és kiválasztásában.

Dr. Mohácsy Katalin

Fruzsi ízig -vérig ingatlanos, a legjobbak közül. Nem kertel, nem beszél mellé, nem szépíti a dolgokat. Ha nem akartok csalódni, Őt keressétek!!

Juhász Rita

Az elmúlt években több ingatlant adtam-vettem. Bevallom, általában több ingatlan irodának is adtam megbízást. Megállapítom, hogy a konkurenciának esélye sem volt. Ezúton is köszönöm a munkádat kedves Angéla, nagyon hasznosnak bizonyult.

Kispál Szabolcs

Krisztiánt baráti ajánláson keresztül volt alkalmunk megismerni. Már az első találkozás alkalmával lenyűgözött bennünket szakmailag és emberileg egyaránt. Azóta is segítőkészen és őszintén áll rendelkezésünkre ezernyi kérdésünk kapcsán így, a telekvásárlás után, az építkezés megkezdése előtt is. Nagyon hálásak vagyunk neki, és meleg szívvel ajánljuk őt mindenkinek! Tomi és Évi

Erdélyi Éva