Adorján Éva keresett meg, amikor látta, hogy ingatlant szeretnék bérbe adni. Nagyon igényesen, tudatosan elmondta, hogy működik velük az együttműködés. Tetszett, hogy én is árulhatom a lakást. Éva nagyon közvetlen, barátságos, de hivatalos módon mutatta a jelentkező ügyfeleknek a kiadó lakást. Nagyon jól tudtunk egymással kommunikálni, nagyon sok mindenben megegyezett a véleményünk. Az írásbeli dokumentumokat is nagyon precízen kezelte, Végül Ő rajta sikerült a kiadás, de nem bánom, mert egy tisztelettudó, kedves, becsületes emberrel és irodával találkoztam. Köszönöm: Éger Tünde Győr

Tünde Éger

Nagyon hálásak vagyunk Hédinek, amiért profizmusával könnyebbé tette számunkra a hétvégi telkünk eladását. Remek kapcsolattartó, rugalmas, pontos és nagyon segítőkész. Levette a bemutatás terhét a vállunkról és megkereste számunkra a legjobb ajánlatot, Így rövid időn belül és korrekt módon sikerült eladni a telket. A teljes adásvételt megszervezte, lebonyolította, nekünk csak a szerződést kellett aláírni. Bátran ajánljuk mindenkinek! Még egyszer köszönjük! Maja és Balázs

Császár Mária

Rendkívül segítőkész, kedves ember. A lakásról valóban olyan képeket készített amik a valóságot tükrözték. Az ő segítségével nagyon rövid idő alatt eladtuk a lakásunkat, pontosan annyiért, amennyiért szerettük volna. Segített nekünk másik ingatlan keresésében is. Nagyon kedves ember. Bármikor hívhattuk, mindig segített. Amikor elbizonytalanodtunk, ő bátorított minket. Nem ingatlanközvetítőként, hanem barátként viszonyult hozzánk. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Tóthné Buka Beatrix

Évivel talàlkozni az ingatlan eladàsa és vétele egy teljessen új dimenzió került! Mindent megtesz, hogy megismerje a résztvevőket, ezek után olyan profin teszi eléd az ajánlatokat, hogy szinte látod igen itt boldogan élhetek! Neki ez nem csak munka, hanem teljes szívével elkötelezettség! Mindig elérhető, kedves és segítőkész! Új otthonod megtalálása olyan könnyedségel zajlik, mint egy harmónikus tánc, ahol a koreográfus nem csak végigvezet a lépéseken, hanem folyamatossan melletted van és fényként mutatja az útat! Köszönöm, hogy megismerhettelek! Soha nem választanék mást!

Dr. Garamvölgyi Andrea

Hédi egy lakást értékesített a megbízásomból és csak ajánlani tudom bárkinek, akinek ingatlan témában segítségre van szüksége. Megbízható, hatékony, lelkes, precíz és segítőkész - ugyanakkor kreatív is ahhoz, hogy mind a vevőnek, mind az eladónak megtalálja a legjobb megoldást. Ha lesznek még ingatlanos témáim, bizonyosan Hédit fogom keresni ezzel :-)

Németh Anett

Mindenki számára aki ingatlan eladásban, vásárlásban, bérlésen vagy bérbeadáson gondolkozik maximálisan Glotz Cynthiát ajánlom választani! Intelligens, szakképzett, energikus, segítőkész ingatlan közvetítő aki jól felismeri a helyzeteket. Számomra rendkívül felgyorsította és megkönnyítette a munkát, nekem szinte dolgom se volt a folyamat során! Professzionális hozzáállásával megkereste a számomra tökéletes lakást ami első látásra szerelem volt, majd a legmegfelelőbb bérlőknek sikerült kiadni segítségével 1 hét alatt! A továbbiakban is vele fogok együtt dolgozni, maximálisan elégedett vagyok a munkájával és másnak is szívből ajánlom őt!

Ekker Laura

Folyamatosan végig nagyon segítőkész, rugalmas, közvetlen és kedves volt. Akár a lakással, akár az adásvétellel kapcsolatban kérdésünk vagy kérésünk volt bátran fordulhattunk Márkóhoz. Egyértelműen az a tapasztalatom, hogy számára az ingatlanközvetítés nem csak egy munka, amit el kell hogy végezzen, hanem egy hivatás, amit szívesen űz. Ezúton is köszönöm a segítséget, és sok eredményes ingatlaneladást kívánok még!

Németh Bálint

A telkünk eladásával Ágnes lelkiismeretesen és nagy odafigyeléssel foglalkozott, bennünket a fejleményekről folyamatosan tájékoztatott. A telek iránt érdeklődőket korrekt információval látta el. Tanácsait nagyon hasznosnak találtuk. A telkünk eladásában Ágnes nagyon segítőkész partnernek bizonyult. Avas Zita

Avas Zita

Nagy Gábor nagyon elszánt és kötelességtudatos, akiben meglehet bízni és mindenre számíthattunk tőle, mindenféle segítségben! Nagyon kedves és intelligens ember. Bárki nyugodtan forduljon hozzá segítségért. Ő benne nem fognak csalódni! Utólag is nagyon hálás vagyok a segítségért és köszönünk mindent! Sok sikert kívánok neked a jövőben is! Tisztelettel, Polcsekné Zuh Ildikó

Polcsekné Zuh Ildikó

Szabó Ernővel 40 éves ismeretség köt össze. Korrekt, becsületes embernek ismertem meg. Az ingatlanom értékesítésével is ezért bíztam meg. Profi fotókat készített, hiszen, a vevőm az alapján vásárolta meg a lakásom. Jó emberismerő, kiváló kommunikációval rendelkező ember. Köszönöm a szíves közreműködését, mindenkinek ajánlani tudom.

Körtvélyessy András

Egy Imre által hirdetett lakás megtetszett. Személyesen megnéztem, a leírás és a fotók olyanok voltak mint a valóság. Innentől kezdve felgyorsultak a folyamatok Imrének köszönhetően. A megtekintést követően 2 hónap múlva már be is tudtam költözni. A VING ügyvédjét ajánlotta szerződés kötéshez, flottul ment minden. Minden felmerült kérdésre tudott választ adni, pontos, megbízható személynek ismertem meg. Aki eladni vagy venni szeretne ingatlant, keresse Imrét, nem fog csalódni!

Daru Krisztián

Éva rendkívül precíz. Meghallgatja az ügyfél igényeit és annak megfelelően is cselekszik. Végre valaki aki a fényképeket is úgy készíti az ingatlanról, amilyen az a valóságban is. Nem csak egy asztalt, vagy virágot lát az ember, hanem a fürdőszobát, konyhát, szobát. Azt amit a vevő látni akar. Minden kérdésre válaszol, és mindig felveszi a telefont. Türelmes, segítőkész és nagyon perecíz. Nem elveszi a kedvet a vásárlástól, hanem meghozza azt. További sok sikert kívánok!

Monika Abraham-Tandari

Másfél év sikertelen ingatlan eladás után talált ránk Kuti Andrea. Az Ő pozitív hozzáállása újabb reményt adott. Személyében egy szakmailag felkészült, kedves, hiteles embert ismertünk meg. Mindkét oldalt korrektül, elhivatottan képviselte. Minden kérdésnek, kérésnek utánajárt. Időt, energiát nem sajnálva, kiválóan végezte munkáját! Aminek eredményeképpen 3 hónapon belül eladta ingatlanunkat. Tiszta szívből köszönjük és ajánljuk Mindenkinek! Csősz Imre

Csősz Imre

Zoltán korrekt, elegáns módon volt segítségemre, mikor a lakásomat árulni kezdtem. Bárkinek szívesen ajánlom, vegye igénybe a segítségét! Hálás köszönetem, üdvözlettek: L. Márta

Lohmüller Márta

Andrea egy kedves , segítőkész, öszinte , talpraesett , szakmailag felkészült, vidám nő. Egy élmény volt vele találkozni és beszélni. A segítségével pár nap alatt megvehettem egy olyan ingatlant,amit már augusztus óta kerestem. Nagyon hálás vagyok neki ezért ,és ajánlani fogom másoknak is, mert tudom ,hogy meg lesz -nek elégedve vele.

Nagyné Cilip Hajnal

Màsodszor volt lehetőségem együttműködni Imrével. Nem kérdés, hogy legközelebb is hozzà fogok fordulni. Mindkét oldalt korrekten és elhivatottan képviselte, valamint körültekintően és hatékonyan jàrt el az ügymenet végéig. Abszolút megbízhatò, udvarias és profi. Egy igazi gentlemen a szakmàban. Mindent köszönök!

Monostori Judit

Mégegyszer nagyon köszönjük a lakásértékesítésben nyújtott segítséged! Ezúton kívánunk neked kellemes ünnepeket és jó egészséget!

András

Böbe egy kedves , figyelmes, segitőkész , mukáját maximálisan végzi, segítségével számunkra megfelelő lakáshoz jutottunk , csak köszönettel tartozunk neki!!!! Mindenkinek csak jó szivvel ajánlani tudom😊

Kelemen Kinga

Zoltán gyors és kitartó munkájának köszönhetően, a várakozásunkon felüli ingatlan adás-vétellel sikerült tovább lépnünk, hogy terveinket megvalósítsuk. Köszönet érte!

Wéber Attila

Van egy álmom! Egy álmom mely lassan valóvá fog válni! Az elkövetkezendő valóságot pedig nagy részben Baginné Tonga Tímea ingatlanközvetítőnek köszönhetem! Ingatlanom eladása során mindvégig rugalmas, elérhető, segítőkész, pontos, precíz és készséges volt! Végtelenül türelmes! Az ügyintézés során kedves, aranyos és mindenben naprakész volt. Személyre szabottan segítette a vevő és az eladó közötti kommunikációt végig a teljes adásvétel során! Tímeát mindenkinek ajánlani tudom, amennyiben értékesíteni szeretné ingatlanát! Nagyon köszönöm Neki! További sok sikert kívánok számára! Üdvözlettel: Flórika Zoltán

Flórika Zoltán