Kondor Viktória személyében nagyon profi,preciz,pontos,odaado mindig elérhető,minden problémára gyorsan megoldást talalo ingatlan szakértőt ismertem meg.Munkájára igényes,korrekt szakember vevővel,eladóval egyarant. Ajánlani fogom ismerőseimnek,nem csalodnak benne. Külön kôszönet a Vele egyutt működö ügyvédnőnek is,igy ezzel sem kellett nekunk foglalkozni. Tovabbi sikeres munkát és jó egeszseget kivanok ,köszönöm Viki!

Scheinné Cserny Ildikó

Anikó már a kezdetektől sokat tudott segíteni és minden kérdésünre tudott válaszolni. Ha kérdésünk volt, bármikor elérhető volt telefonon és e-mailben is. A vásárlási folyamatot nagyban megkönnyítette és meggyorsította az ügyintézésünket. Köszönjük!

E. Soma

Adél már a kezdetektől sokat tudott segíteni és minden kérdésünre tudott válaszolni. Ha kérdésünk volt, bármikor elérhető volt telefonon és e-mailben is. A vásárlási folyamatot nagyban megkönnyítette és meggyorsította az ügyintézésünket. Köszönjük!

E. Soma

Nagyon elégedett vagyok Viki munkàjàval, rengeteget segített mindenben az ingatlan értékesítésével kapcsolatban. Pozitív, kedves, sugàrzó szemèlyiség, lelkiismeretes, precíz, munkàjàra tökéletesen igènyes, profi! Csak ajánlani tudom mindenkinek. Hálásan köszönöm a segítségét itt is!

Horváth Helga

Èvi segítségével gyorsan sikerült eladni az ingatlant. Korrekt, megbízható, pontos. Csak ajánlani tudom mindenkinek Köszönjük Èvi

Halász Krisztina

Kedves VING csapat! Sikeresen vevőt találtatok az ingatlanomra, amiben kiemelkedően hatékony, pontos, korrekt, és mindenre kiterjedő segítséget kaptam Urbán Mònikátòl. A hirdetés, az ügyvéd, a vevő, a főldhivatal, a kōzművek átírása, a birtokbaadás... Minden olajozottan műkōdōtt. Ezúton is szeretném kifejezni kōszōnetemet ès hálámat a megbízhatò ès sikeres munkàjàèrt. Meggyőződèsem, hogy bárkinek is intèzi az ingatlanügyeit, mindenki elègedett lesz Vele. Tiszteletteljes kōszōnettel: Albach Szilárd

Albach Szilárd

Én nem szeretem az ingatlanosokat. De Ági nem olyan, mint egy átlagos ingatlanos. Már magánhirdetőként is feltűntek a hirdetései, mert másképpen fogalmazott, mint a többiek. A hirdetéseinek a végére pl. beletette a telek beépíthetőségét. Fontos információ. Az alaprajz, amit készít a házról, kimagaslóan részletes és igényes. Az ingatlanról készített fényképei olyan ügyesen mutatják meg a ház értékeit, hogy a képek láttán kedvem lett volna inkább megtartani, mint eladni a saját házunkat... Szerdán publikálta a hirdetést, pénteken már megírtuk az előszerződést boldog vevőinkkel. Egy olyan ingatlanról, amit más hónapokig hirdetett eredménytelenül. Ági kivételesen jó szakember, aki erősíti a szabályt.

Búzás Zoltán

Életemben először adtam el ingatlant, de Fruzsival gyerekjáték volt. Ha újra hasonlóban gondolkodom, csak ő jöhet számításba. Kiválóan kezeli a pánikrohamokat, aggodalmas telefonokat.... Fruzsit jó szívvel ajánlom, sokkal több ő mint "ingatlanos"!

Csejtei Andrea

Hegedűs Csabáné Évi. Kezdhetném azzal,hogy teljes mértékben megbízható és precíz mint munkája területén mint emberség minden falytályában. Hírneve és pontos precíz munkái miatt választottam az ingatlanom eladásában. Felkérése után nemsok idő elteltével sikeressen eltudta adni az erőssen felújításra szoruló ingatlanomat amit állítom,hogy más sokkal kevesebb árban értékesítette volna mert nem lát benne fantáziát de Évike és a vevő mint teljes mértékben precíz és hozzáértőek így nagyon simán ment az eladás és vétel. Csak ajánlani tudom Hegedűs Csabáné Évát minde eladni kívánt ingatlantulajdonosnak! Köszönöm szépen!💗

Farkas Flóriánné

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Adélnak,hogy ilyen gördülékenyen és precízen intézte az új otthonunkhoz szükséges ügyeket! :) Bátran tudjuk ajánlani őt mindenkinek! :) Nagyon kedves,alapos,gyors egy szóval PROFI a munkájában! :) Nagyon hálásak vagyunk mindenért! :)

Gráczó Jennifer és Németh Krisztián

Hálás vagyok,hogy megbíztam Ágotát!A profi munkája,ügymenete,segítsége nélkülözhetetlen lett volna.Bármikor kértem rugalmasan állt a rendelkezésemre.A bizalom,ami nélkül az együttműködés nem tud létrejönni azonnal kialakult.Csak ajánlani tudom Ágotát és az irodát mindenkinek a pontosság és korrektség jegyében.Köszönöm!

Bánsági Zsuzsanna

Köszönjük Èvi a segítséget ! Évi segítségével elèg hamar sikerült az eladàs ! Csak ajànlani tudjuk !

Krestyàn László

Még egyszer ezúton is szeretném megköszönni a segítségét és professzionális ügyintézését az ingatlanom eladásával kapcsolatosan. Teljes szívvel fogom ajánlani Önt a jövőben szóban, illetve most itt írásban, hiszen nincs annál megnyugtatóbb, mint amikor egy kiváló szakemberre bízhatom magam, aki a legnagyobb körültekintéssel jár el, és aki a szakértelme mellett kellő empátiával is rendelkezik. Figyelmes, gyors, pontos, a szolgáltatás pedig teljeskörű. Ingatlan eladás? Csak is Anikó! 😊

Pozsgai Orsolya

Nagyon meg voltunk elégedve Anikó munkájával, készségesen állt rendelkezésünkre és minden felmerülő kérdésünkre azonnali választ kaptunk. Ezúton is köszönjük a közreműködését a tökéletes iroda helyiség megtalálásához.

K. Hajnal Noémi

Több ingatlan megtekintése után Találkoztunk Anikó hirdetésével. Ingatlan megtekintése után tudtuk hogy nekünk Anikó által bemutatott ingatlanra van szükségünk. Kellemes meglepetés volt számunkra Ügyvéd, Hitel ügyintézését Anikó gyorsan és profi módon megszervezte. Nagyon Szépen Köszönjük Anikó munkádat.

Márcisz Péter Potyondi Judit

Sziasztok, akinek egy ingatlan adásvétel során elengedhetetlen a tapasztalat és hatékonyság, keresse Anikót bizalommal. 🙂

Benkei László

Anikó és Adél is nagyon segítőkész, bármilyen kérdéssel fordulhatunk hozzájuk bármikor, ha nem tudnak esetleg elsőre válaszolni nekünk (ami ritka) rövid idő alatt utánajárnak és kiderítik, amit tudni szeretnénk. Anikó már első alkalommal levezetett nekünk mindent számokkal, hogy átlássuk és értsük, hogy mivel számolhatunk. Szeretik, ha sokat kérdezünk, és akkor is türelmesek és kedvesek, ha esetleg többször kell elmondaniuk ugyanazt. Mi nagyon hálásak vagyunk, hogy ennyi mindent elintéznek helyettünk, és ezzel leveszik a sok terhez és az azzal járó stresszt a vállunkról. Köszönünk Nekik mindent!

Tibor & Réka

Adél nagyon kedves, nagyon felkészült, alapos, nagyon segítőkész, és megy előre intézi a hitellel kapcsolatos dolgokat amilyen gyorsan csak lehet. Nagyon rugalmas volt, mert még a vizsgáját is átütemezte, hogy mihamarabb el tudjuk intézni a papírokat Bármikor tudtunk tőle kérdezni, és amint ideje volt azonnal minden kérdésünkre válaszolt e-mailben, vagy telefonon. Köszönjük szépen !

Tibor & Réka

Kedves Attila! Nagyon meg voltunk elégedve a munkáddal, megbízható, segítőkész, és bátran merünk ajánlani bárkinek aki ingatlant szeretne, venni vagy eladni! Tisztelettel: Kriszti és Gyuri

Zsupek Krisztina

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Adélnak,hogy ilyen készségesen, és gördülékenyen intézte helyettünk és velünk az új otthonhoz szükséges ügyeket, így rengeteg időt és energiát spórolt nekünk,nagyon hálásak vagyunk mindenért! Bátran ajánljuk mindenkinek,aki egy barátságos,kedves,közvetlen tanácsadót keres!

Hornyák Csaba,Hornyákné Klaudia