Kedves Mónika! Ezúton is szeretném megköszönni a körösladányi ingatlanunk értékesítésben való közreműködésedet,amit a folyamatos odafigyelés,tájékoztatás és udvariasság jellemzett. Úgy látom, hogy reálisan és korrekten képviselted a felek érdekeit. Nagyon örülök annak, hogy partneri viszonyba kerültünk. Nélküled sokkal nehezebben boldogultunk volna. Őszintén és jó szívvel ajánlom ingatlanközvetítő tevékenységedet ismerőseimnek. Köszönöm a barátságod is . Szép napot!

Fekete László

Katit már régebb óta imerem és tudtam, hogy mivel foglalkozik ezért is kerestem fel, hogy segítsen nekem a lakásunk értékesítésében. Nagyon hamar tudtunk időpontot egyeztetni,hogy megmutassam az ingatlant és szuper,profi képeket készített a lakásról. Mindenben nagyon segítőkész és naprakész volt. Elég rövid időn belül sikerült is neki találni vevőt a lakásra. Én csak ajánlani tudom mindenkinek,mert egy nagyon kedves és nagyon ügyes hölgy! Ezúton is szeretném neki megköszönni a munkáját!

Budainé Bai Nikoletta

Lakásunk eladásának ügyében kerestük meg Zoltánt. A hirdetéstől a vevők kezeléséig mindenben elégedettek voltunk a munkájával. Bátran ajánljuk!

P. Balázs

Ágota segített egy lakásom eladásában és egy új lakás vásárlásában. Korrekt segítőkész, mindenre odafigyelő munkatárs. Bármikor kereshettem kérdésemmel, mindig gyorsan és precízen válaszolt. Csak ajánlani tudom. Ha újra szeretnék ingatlant értékesíteni csakis rajta keresztül történne. Köszönöm Ágota!

Börcsök Róbert

Szerettük volna eladni az ingatlanunkat ,és egy kisebb olcsóbb ingatlant vásárolni helyette . A kisebb ház megtekintésekor ismertem meg Meszesánné Márki Ildikót , azonnal nagyon szimpatikus volt számomra . Így meg bíztuk a mi ingatlanunk el adásával . Tudtam és bíztam benne mind végig , hogy Sikeres eladás lesz a végeredmény . Ildikó egy kivételesen jó ingatlan értékesîtő ,kisugárzása nyugodt ,magabiztos .Munkáját érti és szereti ,megbîzható ,segît mindenben amiben tud az eladást kővetően is . Ajánlom mindenkinek , aki szeretne biztonságos és sikeres eladást !

Kovács Melinda

Kevés olyan ember van a szakmában, mint Adél! Nagyon precíz és figyelmes. Az ő kezei alatt minden gördülékenyen és játszi könnyedséggel haladt, pedig mi munka lehetett mögötte. Óriási köszönettel tartozom Neki! Szívből ajánlom mindenkinek!

Matyasovszki Zsófia

Amikor már úgy éreztük,hogy reménytelen helyzetbe kerültünk,egyszer csak a semmiből felbukkant egy bájos,de igen határozott,karakán hölgy, Szűcs Fanni.Aztán már észre se vettük,a mi rozoga vonatunk sínre került és egyre gyorsulva végül célba ért. Hurrá! Neki igen rövid idő alatt sikerült,amivel mi (nem tévedés) évek óta nyűglődtünk. Vevőre lelt a határszéli birtokunk egy eldugott kis faluban. Gyors,pontos,kiváló teljesítmény,profi munkát végzett a talpraesett ifjú hölgy,aki kézbe vette az ügyet,megoldotta már-már veszettnek hitt ügyünket. Köszönet érte Fannika!

Gyarmati József

Álmaink otthonát vásároltuk meg Ágin keresztül, aki rugalmasságával, precizitásával, és profizmusával szupergyors és kényelmes ügymenetet biztosított számunkra. Ami különösen jó volt, hogy mindig számíthattunk rá, egészen a kulcsátadásig kézben tartotta az ügyet. Köszönjük! Viktória és János

Terendi Viktória

Hohl József! Teljeskörű,gyors,korrekt ügyintézésével nagyon elégedett vagyok! Mindenkinek, ajánlani tudom!

Németh Bálint

Kati nagyon lelkes, segítőkész, precíz. Érződik rajta, hogy tiszta szívből szereti, amit csinál és ért is hozzá. Az ingatlanom új tulajdonosait néhány nap alatt meg is találta. Köszönöm a segítséget, csak ajánlani tudom.

Botka Péter

Tóth Brigitta ingatlanforgalmazónak akit barátként is tisztelek köszönhetem, hogy az Ő keze alatt igen hamar gazdára talált a házunk! Kellemes, igényes egyénisége jó kommunikációs készsége igazi hozzájárulás volt az üzlet sikeréhez. Hálásan köszönjük!

Somi Magdolna

Őszintén ajánlom mindenkinek Krisztinát. Precíz, gyors, rugalmas, és munkáját maximális profizmussal végzi. Mindezek mellett kedves, megértő és támogató. Egy igazi mosolygós energiabomba, akinél nincs lehetetlen. Nála biztos a legjobb kezekben van az eladandó ingatlan. Nagyon köszönjük a munkádat.

Pálfyné Gidai Piroska

Nagyon segítőkész és nagyon kedves, minden kérdésünkre tudta a választ vagy azonnal utána kérdezett. Mindenben a segítségünkre volt, nagyon sok mindent elintézett, hogy már csak aláírnunk kelljen a szerződést és bármikor eltudtuk érni ha kérdésünk volt. Szívből ajánljuk mindenkinek! Köszönünk mindent!

Halák-Csík Dorina

Ibolya mindenben a segítségünkre volt, bármikor rendelkezésünkre állt ha az ingatlan vásárlás során. Minden kérdésünkre tudott választ adni és mindent megtett, hogy minél hamarabb birtokba vehessük az ingatlan. Szívből ajánlom mindenkinek! Nagyon kedves, segítőkész. Köszönünk mindent!

Halák-Csík Dorina

Kedves, felkészült és segítőkész ingatlanost ismertem meg Zsuzsa személyében, aki a jelenlegi pangó ingatlanpiac ellenére is az elvárásaimnak megfelelően értékesítette a lakásomat. Köszönet ezért és további sikeres munkát kívánok neki.

Gál István

Szívből ajánlom Cynthiát ! Első lépésektől az ingatlan eladás végéig számíthattunk rá ! Villámgyorsan értékesítette a házunkat, két nap alatt elkelt! Mindig elérhető , segítőkész. Bármilyen kérdésben tudott választ adni,vannak kapcsolatai amik megkönnyítik az ügyintézést . Nagyon kedves , közvetlen , rugalmas ! Gyönyörű profi fotókat készít az ingatlanról , tanácsait érdemes megfogadni ! Mégegyszer köszönjük szépen !😊

Becze Barbara

Minden a lehető leggördülékenyebben, gyorsan ment. Rengeteg időt spórolt meg nekünk Adél, amit ezúton is köszönünk!

Virágné Gyurós Petra

Ibolyát a házunk eladásával bíztam meg. Sok problémával kellett megküzdeni az eladás során de Ibolya mindig mindenben segített ahol tudott. Bátran merem ajánlani őt, aki együttműködésével bármikor rendelkezésre állt, mindent megtett, hogy az eladási folyamat mielőbb rendben lezáruljon, emellett kedves, precíz, figyel a részletekre, folyamatosan tartotta velem a kapcsolatot. Köszönjük a munkáját, további sikereket! üdvözlettel: Csikós Sándor

Csikós Sándor

Kedves Ingatlan tulajdonosok és jövőbeni vásárlók ! Egy ingatlan eladása kapcsán kerültem kapcsolatba Henriettával, és meg kell mondjam nagyon kellemesen csalódtam. Korábban ellenérzésekkel fogadtam egy hirdetésemre jelentkező "ingatlanos cunamit", amivel napi szinten kellett szembesülnöm a hirdetésem feladása után. Henrietta valahogy másként állt a dolgokhoz mint a többi ingatlanos, nem erőszakoskodott és a későbbi kapcsolattartás során érződött, hogy Ő valóban foglakozik az értékesítési lehetőségekkel. Agilis temperamentumával, megnyerő egyéniségével és a megoldások keresésével mindenképpen ajánlanám Őt azoknak, akik értékesíteni vagy vásárolni szeretnének ingatlant. Bár végül az ingatlan a saját hirdetésem útján kelt el, köszönöm azt az energiát és munkát amit belefektetett a projektbe. Csak ajánlani tudom Őt mindenkinek !

Pálffy Zoltán

Bettina munkájával,szakértelmével nagyon elégedett voltam, néhány héten belül értékesítette az ingatlanomat. Megbízható,segítőkész és rugalmasan dolgozik.Minden gördülékenyen zajlott, jó szívvel ajánlom.

Bodnár András