Hohl Józsefet csak ajánlani tudom. Kedves,korrekt,mindent megtesz az ügyfèl èrdekèben! Köszönöm az ügyintèzèst!

Ildikó

Kedves Zoltán! Ígértem, hogy írok referenciát, lezárult már sikeresen a teljes folyamat, most jutottam ide. "Új otthonunkat kerestük Szeged mellett. A kiszemelt ingatlant Zoltán készségesen megmutatta, a kérdéseinkre megfelelő válaszokat kaptunk. Az ajánlattétel, alku folyamata során könnyen elérhető volt, s koordinálta a kommunikációt. Az ingatlant végül sikeresen meg tudtuk venni reális áron. A realitáshoz hozzátartozik, hogy a konkurencia által hirdetett ingatlanok még most is eladóak túlárazottan, tehát aki szeretné olyan felkészült szakemberre bízni ingatlana eladását, aki megfelelően ismeri a piacot és az eladó érdekeit is képviseli azzal, hogy reális kikiáltási árral hirdeti az ingatlant, úgy annak feltétlenül ajánlom Zoltánt. M.Balázs"

Kun Szabó Zoltán

“Lakásvásárlási terveimhez kértem fel Ágotát, hogy segítsen és sikerült is olyan lakást találnia, ami sok szempontból is tökéletes volt számomra. Mondhatjuk álom lakás tulajdonosa lettem. Nagyon jó volt az együttműködés, bármilyen kérdésem volt, mindig válaszolt, vagy utánajárt a dolognak, maximálisan figyelt az ügyfelekre (rám mint vevőre és az eladóra is), folyamatosan kézben tartotta a procedúrát és nem utolsó sorban jó hangulatban telt minden. A szakértelem, hozzáértés, kedvesség, elérhetőség, korrektség, tájékozottság: 10/10. Bátran keresse mindenki Ágotát, ha lakását eladni szeretné vagy épp vásárolna! “

Kiss Anita

Gabi nagyon segítőkész, magas színvonalú szakértelemmel rendelkezik és minden kérdésre tudott válaszolni. A hitelügyintézés gyors, gördülékeny, teljes körű. Ajánlom és ajánlottam másnak is, ha hitelre van szükség, forduljon bizalommal Gabihoz.

Kiss Anita

Csak ajánlani tudjuk. Rendkívül professzionális szakmailag és emberileg. A jövőben is hozzá fogunk fordulni segítségért. Bátran ajánljuk mindenkinek.

Szerényi Zsolt

Köszönöm szépen a precizitás, szakmaiságot, az önzetlen segítő készségedet.Mindenkinek meleg szívvel ajánlom.

Gál István

Imre visszatérő ügyfelei vagyunk. Többször fordultunk már hozzá ingatlan eladással, vétellel, kiadással kapcsolatban, ő minden alkalommal kitűnőre vizsgázott. Nemrég bérbeadáshoz kértük a segítségét. Kiváló tanácsokat adott a lakás átrendezéséhez, kiadásra történő felkészítéséhez, majd a megvalósítás után 2 napon belül megtalálta a számunkra ideális bérlőket, még válogathattunk is a jelöltek között. Őszintén ajánljuk őt mindenkinek, biztosak vagyunk benne, hogy nem fognak csalódni. Nagyon jól felkészült, elhivatott, maximálisan megbízható értékesítő, akinek ezúton is köszönjük a lelkiismeretes munkáját és további sikereket kívánunk. Egy hálás dél-alföldi házaspár: Radics Ferenc és Judit

Radics Ferenc és Judit

Szűcs Fannit csak ajánlani tudom mindenkinek. Ahogy lebonyolította az eladását az ingatlanunknak csak ámultam. Korrekt, precíz, minóségi kiemelkedő teljes ügyintézést nyújtott, nem csak Nekünk, hanem a vevői félnek is. Köszönünk mindent. Csak így tovább.

Kovács Lászlóné

Évi nagyon kedves, segítőkész, profi szakember. A segítségével sikerült megtalálnunk álmaink otthonát, illetve a meglévő ingatlanunk eladásával kapcsolatos folyamatokat is irányította. Munkájában rendkívül precíz, rugalmas, bármikor bármilyen kérdéssel fordulhattunk hozzá. Nagyon elégedettek vagyunk a munkájával, csak ajánlani tudjuk.

Bakai Máté

Nagyon köszönöm Hegedűsné Évának a kitartó munkáját. Nagyon sokat segített az eladás során. Nagyon kedves, türelmes, segítőkész, az adás-vétel lebonyolítását gördülékenyen intézte. Nagyon elégedett vagyok munkájával, csak ajánlani tudom mindenkinek. Tari Zsuzsanna

Tari Zsuzsanna Ibolya

Szilárd rendkívül rugalmas, együttűködő és készséges volt az egész értékesítési folyamat során. Munkájával maximálisan elégedettek voltunk. Köszönjük!

Henrik

Szűcs Fanni 1 hét alatt eladta az ingatlant. Ajánlom az Ő segítségét mindenkinek, aki vásárol vagy elad. A kihívásokkal bátran szembe néz és legyőzi! Rendszeresen tájékoztat és minden kérdésre tudja a választ.

Csáti-Kis Mirtill

Ich möchte mich hier nochmal herzlich bei Fanni bedanken. Ich würde beim Verkauf meines Hauses bestens betreut und beraten und kann mit gutem Gewissen weiterempfehlen. Fanni ist sehr hilfsbereit, freundlich, authentisch und kompetent. Danke liebe Fanni, ohne dich hätte ich es nicht geschafft🙏

Karin Brigitte Kohlmeier

Szilárd pontos,precíz és szakszerű segítséget nyújtott a telek adásvételének folyamatában. Köszönjük a munkáját.Sok sikert kívánunk a továbbiakban is!

Bolyós Tibor

Parti Anikóval maximálisan elégedett voltam. Sokat segített a szakmai tudásával. Tökéletesen képviselte az érdekeimet és az elképzeléseimet. Segített megvalósítani egy bérbeadást pontosan úgy ahogy szerettem volna. Lelkiismeretes és profi munkáját csak ajánlani tudom mindenkinek.

Cséfainé Nemeth Nikolett

Szívből ajánlom mindenkinek,korrekt ,megbízható,kifogástalan munkát végez.Köszönöm a munkáját!

Molnár Sándor

Közvetett úton kerültünk kapcsolatba egy ingatlan vásárlása során. Maximális ismerettel rendelkezett az ingatlanról, teljesen felkészült volt a lakásról, így nem volt kérdés amire nem tudott válaszolni. Kedves és segítőkész. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Csaba

Fannit csak ajánlani tudom!!! Már nem egy ingatlant vettünk tőle és adott is el, mindent meg lehet vele beszélni, mindenben megpróbál segíteni...keressék bizalommal!!!

Radicsné Hajnal Krisztina

Ajánlom mindenkinek!!Szakmailag, Emberségből kiváló!

Szabó Balázsné

Kedves, segítőkész ,pontos. Teljeskörűen tájékoztat,csak ajánlani tudom.

Molnár Józsefné