Rugalmas, kedves ,segítőkész. Megjelenésével is bizalmat sugároz. Nem csupán az üzletfelet látja az érdeklődőben és az eladóban. Egy kellemes légkört alakít ki, miközben a munkáját végzi! Csak ajánlani tubom!

Gedó Zoltán

December óta kerestük feleségemmel gyermekeimmel az új otthonunkat kudarcokkal ,ekkor találkoztunk Tóth Máriával aki szinte a nap bármelyik szakában elérhető és segítő kész ölt.Egybol találtunk is egy helyileg és kialakításában alkalmas házat bár sajnos mások elvitték előlünk de Marika szívén viselte a helyzetet és addig nem nyugodott míg megnem találja nekünk az ideális házat .Mára már sikerült megtalálnia álmaink házát és ezt neki köszönhetjük. Nagyon segítő kész volt mindig elérhető mindenben a segítségünkre sietett minden kérdésünkre válaszokat kaptunk és érthetően el is tudta magyarázni egy laikusnak . Teljes mértékben csak ajánlani tudom gyors precíz kedves és szakmailag maximális an helyt áll :)

Békés Richárd

Dr. Benke Hedvigben egy precíz, profi, rugalmas, kedves, aktív munkatársukat ismertem meg . Nem rajta múlott, hogy más vevő rácsapott ingatlanomra. Ajánlani tudom!

dr.Károly Fónay

Nagy köszönet Katinak, csak jót tudok mondani, mindenben segítségünkre volt. 1 hónap alatt lezajlott minden, idegeskedés nélkül. Bárcsak a vásárlást is vele intéztük volna! Kedves Kati, mindent köszönünk!

Csiszár Katalin

Ferenc segítségével sikerült eladnunk az ingatlanunkat kevesebb mint 3 hónap alatt. Nagyon korrekt, precíz, segítőkész! Csak ajánlani tudom, ha profi kezekben szeretnéd tudni ingatlan ügyeidet, ő a legjobb választás!

Tündik Attila

Gábor rendkívül felkészült volt, biztos kézzel bonyolította a kommunikációt és ügyelt arra, hogy mind az eladó, mind a vevő elégedetten távozzon. Igazán szimpatikus és profi, csak ajánlani tudom!

Dávid Roland

Mónika nagyon megbízható, segítőkész és kedves volt. Azonnal reagált a kéréseimre és kérdéseimre, és nagyszerűen közvetített köztem és az eladó között.Szívből ajánlom!:)

Anka Judit

Ferenc segítségével vásároltuk meg első lakásunkat. Jól felkészült, precíz, rugalmas szakemberként ismertük meg, a vásárlás gyorsan és gördülékenyen zajlott. Amennyiben lakás-eladáson fogunk gondolkozni, biztosan őt fogjuk keresni. Jó szívvel ajánljuk bárkinek.

Kerekes Diána

Sikeresen eladásra került a házunk nagy telekkel.Ferenc nagyon készséges volt , minden érdeklôdôvel nagyon kedves és profi.Nagyon ajánlom ôt minden féle tipusú ház vagy lakás , telek , ipari telep eladáshoz, lehet hozzá bizlommal fordulni. Köszönjûk a fantasztikus munkát Ferenc-nek és a Ving csapatának.

Bajó Mária

Gyors és megbízható munkavégzés jellemzi Anikót, jól előkészítette a hitelfelvételhez szükséges minden dokumentumot, amivel nekünk sok értékes időt takarított meg. Mindig kedves és segítőkész volt, ha kérdésünkkel hozzá fordultunk.

Németh-Kiss Éva

Dr. Benke Hédi tökéletes megtestesítője, az én olvasatomban kimondott profi értékesítőnek! Pontos, felkészült határozott, célirányos, és sorolhatnám azon tulajdonságait amik ehhez a szakmához elengedhetetlenek! Tapasztalataink alapján ajánlani tudom Őt!! Vajdáné Auer Edina

Edina Vajdáné Auer

Hédi nagyon kedves, segítőkész, precíz! Mindent nagyon pontosan felmért, jegyzetelt. Tanácsokat adott, de semmit nem akart ránk erőltetni - emiatt nagyon szimpatikus volt! Sok mindenre felhívta a figyelmünket, amikre mi nem is gondoltunk. Bátran ajánlom mindenkinek!

Gábor

Dr. Benke Hédi segítőkész, nagyon barátságos és rendkívül felkészülten vezényelte le az ingatlanunk adás- vételi ügymenetét. Az ingatlanról minden információt beszerzett és nem jelentett számára akadályt, hogy az ingatlant többször is megtekintse, körbejárja. A hivatalos eljárást is rövid határidővel és precízen elintézte. Tapasztalata és lelkiismeretes munkája miatt mindenkinek ajánlani tudom. Köszönjük a munkáját és a segítségét! Mészáros Viktória

Mészáros Viktória

Rita nagyon kedves, segítőkész, precíz, motivált és elhivatott. Az ingatlan kiadása során maximális segítséget nyújtott mindenben, ezáltal gyorsan sikerült bérlőt találni. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, biztosan fogunk még a jövőben együttműködni.

Csilla Ember

Vevőként találkoztunk Kondor Ágnessel. Energiát és időt nem kímélve mutatta be a lehetőségeket. Több irodával is kapcsolatban álltunk, Ági elhivatottsága & fair magatartása kiemeli őt az általunk megismert értékesítők közül. Kiváló helyismerettel rendelkezik, szakmai felkészültsége, megbízhatósága példaértékű. Nagyon köszönjük a profi képviseletet, további sok sikeres üzletkötést! B. Kinga

Berendi Kinga

A lakásvásárlásunk az elejétől fogva gördülékenyen zajlott. Zoltán barátságos, segítőkész, gyorsan és rugalmasan intézte az ügyeket.

Ferenc Benis

Nagyon örülünk, hogy Timi a segítségünkre volt az ingatlan korrekt és figyelemfelkeltő hirdetésétől kezdve az érdeklődők fogadása és az ingatlan bemutatása során. Mindvégig segítőkész, rugalmas és végtelenül türelmes volt mindenkivel. Segítségével és tájékozottságával az ingatlan eladása zökkenőmentes volt, a szervezése magas színvonalú. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a munkáját. Köszönjük Timi !!

Kovács Katalin

Hédi közvetlen és segítőkész, szakmailag felkészült. Minden szükséges információt elmondott az ingatlanról, bármilyen kérdésünkre még aznap reagált. Az ügyintézés zökkenőmentesen és gördülékenyen történt. Köszönjük a precíz, pontos munkát, csak ajánlani tudom mindenkinek!

Szelecz Veronika

Az előttem lévők minden igazat leírtak.A mi esetünk extrém volt de Zoltán mindvégig türelmes ,kedves,rugalmas volt.Szerintünk ezt csak úgy lehet ha valaki jó embernek születik.Köszönjük!

Király Balázs

Adél kedves, rugalmas hitelugyintező. Gyorsan ment a kommunikáció és a hiteligénylés is.

Regina Lörincz