Gábor által sikerült egy olyan ingatlant vásárolnunk, ahova szeretettel és boldogan tér haza majd nap mint nap az ember. Az első találkozás során látható volt, hogy nem az a típusú ingatlanértékesítő aki szeme előtt a majdani haszon csillog, hanem olyan, aki őszintén elmondta a lakás, előnyeit, hátrányait, illetve felkészített arra is, hogy a továbbiakban mire számíthatunk. A gyors döntés kényszer, illetve a sok kérdés ellenére is, végig mellettünk állt és ott segített ahol csak tudott. Gördülékennyé tette az ügyintézési folyamatokat, ami nekünk nagy segítség. Bátran ajánlom! Gábor korrekt és valóban érti a dolgát! 🙂

Zámbó Nikolett

A kiadó albérletet precízen mutatta be, megfelelő tájékoztatást adott mindenről, kérdéssel, időpont egyeztetéssel kapcsolatban bármikor elérhető volt. Pontos, segítőkész szakember, csak ajánlani tudom!

Rita

Korrekt, gyors, pontos, precíz szakember bátran ajánlom.

Péter

Megvallom, bele sem vágnék ilyen dolognak az elintézésébe, annyira szövevényes és sok mindent át kell tekinteni. Anikó lelkiismeretes és mindenre odafigyel. A lehető legjobb megoldást ajánlja. Nagyon szimpatikus és közvetlen. Látszik a profizmusa. Csak ajánlani tudom! Köszönjük.

Hadobás Attila

Csabát, mint ingatlanos szakembert, tiszta szívvel ajánlok mindenkinek. Megbízható, pontos, nagy odafigyeléssel, és szeretettel végzi a munkáját. Csak ajánlani tudom, ha eladni, vagy venni szeretnének ingatlant Őt keressék.!!

Takácsné Gémes Ildikó

Rövid idő alatt három lakást kellett eladnom. Úgy döntöttem, hogy több ingatlanértékesítővel kötök szerződést. Így adtam megbízást Bondor Csabának is. Mindhárom alkalommal azzal az érdeklődővel kötöttem megbízást, akit Csaba mutatott be. Nagyon köszönöm a segítésgét! Annak szerintem már nincs is jelentősége hogy csinálja. A lényeg, hogy eredményes és nekem sokat segített!

Juhász János Dr.

Ezt az alkalmat kihasználva szeretném megköszönni az ingatlan eladásához nyujtott felelősségteljes munkáját! Márti személyében egy szakmailag jól felkészült, türelmes, mindenkivel maximálisan együttműködő embert ismertem meg, aki az élet, a sorsunk mindennapi váratlan kihívására kitűnően reagált, a két fél érdekében kereste a legjobb megoldást. Helyesen döntöttem, amikor több ingatlanközvetítő közül Önoknek adtam a megbízást. Teljes felelősséggel merem ajánlani Mártáékat eladó és vevő számára egyaránt. Kiss Lászlóné

Kiss Lászlóné

Laszlo es a Ving megbizhato, gyors, kivalo, meg a hèt végèn sem pihenô ûzleti partner es meggyôzô szemèlyiség. Mindenkinek feltètlenùl ajànlom .

Dr Resch Bela

Kedves Ilona! Ismételten köszönjük szépen a segítséged ingatlan vásárlásunk lebonyolításánál. Ilonát egy pár évvel ezelőtt ismertük meg,mikor egy barátnőm nála vásárolt családi házat Ráckevén. Természetesen továbbra is tartottuk a kapcsolatot és hamarosan mi is ráckevei lakosok lettünk. Most egy vízparti telekkel kapcsolatban kértük Ilonát, hogy találjon nekünk. Miután elmondtuk a paramétereket, két napon belül már az adásvételen is túl voltunk. Szeretném megköszönni, főleg a jelenlegi helyzetben, hogy Ilona lehetővé tette a gyors és higénikus ügy lebonyolítását. Gondolok itt a higénikus ügyvédi irodára, maszkokat illetve fertőtlenítőt biztosítottak nekünk (aki nem hozott magával) és még sorolhatnám az aprónak tünő dolgokat ami nekünk nem is jutott volna eszünkbe. Ilona, köszönöm szépen az eddigi munkád, további sok sikert és jó egészséget kívánok neked és kis családodnak. Üdvözlettel, Schmid Ildikó

Schmid Ildikó

Köszönöm Sóti László kitartó és lelkiismeretes munkáját. Több ingatlanos is megkeresett bennünket, de a családdal úgy töntöttünk, hogy László bízzuk meg a családi házunk értékesítésével, ami nagyon jó döntésünk volt. 3 hónap alatt elkelt a ház mindenki elégedett volt. Csak ajánlani fogom mindenkinek az ismeretségi körünkben. Üdvözlettel Kiss család

Kiss Sándor

Nehéz helyzetbe kerültünk. Már megvolt a szerződés a lakásra, ahova költözni szeretnénk, de a korona járvány kitörése megtorpantotta az addig sem túl aktív érdeklődést az eladandó ingatlanunk iránt. Felhívtam egy ismerősömet, aki hasonló nehéz helyzetből happy enddel távozott, s megkérdeztem, neki mi volt a csoda fegyvere. János volt. Úgy ajánlotta neki egy ismerőse, hogy ha el lehet adni az ingatlanát, János eladja, és így adta nekem is tovább az elérhetőségét, és így fogom tovább adni én is másnak. Első telefonbeszélgetésünkkor nem hitegetett, hogy tudja, mi fog történni ebben a különös helyzetben, mégis, egy hét se kellett, és meglett a vevő a lakásra.

V. Lili

Szeretném megköszönni Editkének, a gyors és felelősségteljes munkáját; amelyet nyújtott az ingatlanunk eladása területén! Bár nagyon nagy feladatnak bizonyult az értékesítés a ház elhelyezkedése és állapota miatt is. Ennek ellenére, a szakmailag összeállított hirdetésnek köszönhetően alig egy hónapon belül sikerült eladnunk az ingatlant. Minden terhet levett a vállunkról, nekünk csak az adás-vételi szerződés kötésre kellett elfáradnunk az ügyvédhez! Velünk és az érdeklődőkkel is rendkívül udvarias , türelmes, rugalmas és segítőkész volt! Csak ajánlani tudom Editet mindenkinek aki eladni vagy vásárolni szeretne ingatlant; illetve azoknak is akik hitelekkel kapcsolatban szeretnének segítséget kérni! Köszönjük a fáradozásait!

Varbai Attila

László az ügyfelekkel nagyon kedves, türelmes és egyáltalán nem rámenős. Bármit megbeszéltünk ahhoz precízen és korrektül tartotta magát. Részemről bátran ajánlom mindenkinek, mert profi a munkájában.

Tamás

Hálásan köszönöm empatikus hozzáállásod, kitartó és elkötelezett munkádat, szakmai hozzáértésedet! További sikereket kívánok!

Falcione Sarolta

Régóta álmom volt az ilyen típusú lakás,amit Attila szemfülességének köszönhetek. Kérdéseimre mindig gyors választ kaptam.Korrekt, megbízható ingatlanközvetítőt ismertem meg, csak ajánlani tudom!

Zsuzsa

Nagyon segítőkész, aktív, hatékony. Az adásvétel lebonyolítása gyors és zökkenőmentes.

Bóza Katalin

Sóti úr végig korrekt volt velem, sok ingatlanközvetítő jelentkezett, akikkel nem kötöttem megbízást-mert túl rámenősek voltak-Sóti úr viszont egyszerű átlátható szerződést tett elém amit el tudtam fogadni, szemben mások által kínált furfangos átláthatatlan szerződésekkel. az ingatlant egyelőre nem látom eladhatónak tekintettel a járványhelyzetre-és valószínűsítem hogy utánna is az emberek pénzhiánnyal fognak küzdeni-ezért inkább szüneteltetem az eladást

Seres László

Nagyon megvagyunk elegedve Janos munkajaval.. A munkahoz valo hozzaallasa peldaerteku. Vegig maximalisan segitett az ingatlan eladasaban. Koszonjuk a munkajat. Tisztelettel Takacs Jozsef es Takacs Jozsefne

Takacs Jozsef

Lívia az első találkozásunkor már nagyon szimpatikus volt. Határozott, hozzáértő, emellett mégis szerény, emberi. Igényeinket, elképzeléseinket folyamatosan szem előtt tartva vezette végig lakásunk eladását. Hosszú hónapok "pangása" után, idejét nem kímélve egy este alatt megtalálta az új tulajdonost. Köszönjük a munkád Lívia!

Frank Brigitta

+ Őszintén, először elfogult voltam minden ingatlanossal szemben. Gondoltam az internet világa által egyedül is el tudom adni a házunkat.. Reginával való találkozás után megváltozott a véleményem, hiszen amíg csak én hirdettem, rengeteg időrabló-időmilliómos unatkozó emberrel volt alkalmam megtekintés címén találkozni. Regina elsőre a nagybetűs Vevővel érkezett! Bátran ajánlom Őt mindenkinek, aki gyorsan és profin szeretne akár eladni, akár vásárolni egy új otthont! Érdemes ezt a komoly lépést szakemberre bízni, hiszem nem mindennap ad el/vesz meg házat/lakást az ember! +

Németh-Szabó Veronika