Hosszabb keresés után 2022 tavaszán vettem egy lakást Szegeden. Az eladók közvetítője Lendvai Dávid volt. Megegyezés napján már meg is kötöttük az előszerződést Ving irodájában. A további bonyolult ügyben is közreműködött. Amit megbeszéltünk az eladókkal közösen , minden ügyet pontosan elvégzett. Látszott rajta hogy nemcsak az eladóknak hanem nekem is akar segíteni. DÁVID KÖSZÖNÖM ! Szabóné Vizin Mária

Szabóné Vizin Mária

Agota nagyon profi, kedves es korrekt ingatlanos. Mindig segitokeszen valaszolt, igenyes fotokat keszitett, rugalmas volt az idopontegyeztetes kapcsan. Nyugodt szivvel ajanlom Ot, akar eladas, akar vetel eseten!

Heltai-Laczi Anett

Meg voltam elégedve Zoltán munkájával. Igyekezett minél több ügyfélnek bemutatni a házat. Mindig segítőkész volt és pontos. Csak ajánlani tudom az ismeröseimnek.

Ágnes Szabó

Mészáros Mátét egy társasházi ingatlan bérbeadásával bíztuk meg.Három héten belül megtalálta a megfelelő bérlőket.Nekünk azért is volt különösen nagy segítség,mert mi 80 km-re lakunk és fizikai képtelenség lett volna a sok érdeklődőt fogadni.Máté kiváló ember ismeretének köszönhetően választotta ki a nekünk megfelelő bérlőket.Nagyon rugalmas ,alkalmazkodó a munkaidő tekintetében,legyen szó hétvégéről,ünnepnapról vagy akár késő este is az ügyfél rendelkezésére áll.Egy nagyon kedves,szimpatikus,széles látókörrel rendelkező fiatalembert ismertünk meg személyében,akit biztosan ajánlani fogok ismerőseimnek,ha ingatlannal kapcsolatos problémáik lesznek!

Schvirján Csaba

Sárainé Kovács Ágnest már mint ismert ingatlanost bíztuk meg a fiam házának eladásával . Pár éve a szüleim házát értékesítette rekord gyorsasággal a szüleim és a vevő maximális megelégedettségére. Most sem csalódtunk Ági rendkívül profi módon dolgozik, hihetetlen munkabírással, minden terhet levett rólunk, rendelkezésre állt hét végén és ünnepnap is. Figyelembe veszi a vevő és eladó érdekeit is. Becsületes, korrekt. Plusz bónusz a kedves, vidám, megnyugtató természete. Nagyon nem szeretnék mostanában ingatlant sem eladni, sem vásárolni😉, de legközelebb is Őt bíznám meg, és természetesen mindenkinek ajánlom, ahogy eddig is tettem. Hálásan köszönjük a munkáját! Az irodának csak ilyen munkatársakat és sok megelégedett ügyfelet kívánunk!

Járó Mihályné

Enikő profi munkát végzett, pontos, precíz, és nem utolsó sorban nagyon szoros határidővel dolgozott, a vártnál is hamarabb sikerült elvégeznie a munkát.

Áron

Igaz nem Norbi segítségével sikerült az ingatlanomat értékesíteni, de egy nagyon korrekt , munkájára igényes és segítőkész embert ismertem meg a személyében. Sok sikert kívánok a további munkához neki. Üdv. Czár Annamária

Czár Annamária

Nagyon örülök, hogy Évit bíztuk meg ingatlanunk eladásával. Az első alkalommal profi fotókat készített a lakásról, ezután pedig szuper hirdetést tett fel. Nekem az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy valós vevők érkezzenek, és lehetőleg nem túl sok, mert még ott éltünk a lakásban. Fontos volt, hogy olyanok jöjjenek, akik tényleg vásárolni akarnak, emiatt is választottam Évit, mert tudom, hogy nagyon alapos és precíz munkát végez és biztosan csak komoly érdeklődőknek mutatja meg a kislakást. Ezután 2 hét alatt sikeresen eladta az ingatlanunkat, pontosan olyan áron, amit én kapni szerettem volna, ami számomra még most is hihetetlen, hogy ilyen gyorsan sikerült. :) Legközelebb is szívesen fordulok hozzá bármilyen ingatlannal kapcsolatos kérdésben, ez nem is kérdés! :)

Csiga-Szilágyi Renáta

Minden téren megvoltunk elégedve az általa nyújtott szolgáltatással! Gyors zökkenőmentessen ment minden Máténak köszönhetően , jó szívvel ajánljuk mindenkinek!

Szécsi János

Fanni a megbízásunkat teljes mértékben teljesítette. Gyorsan talált vevőt az ingatlanunkra és az egész eladási folyamatot nagy hozzáértéssel bonyolította le. Minden részletkérdésben segítőkész volt és a felmerülő problémákra gyors és megfelelő megoldást talált. Ezúton is köszönjük fáradozását és a kitartó munkáját. Bárkinek szívből tudjuk tovább ajánlani.

Valeria Kalmar-Simon

Elégedett vagyok , Mihály felkészültsége és segítőkészsége kiváló. Csak hétvégén tudtam az ingatlant megtekinteni, de egy váratlan közlekedési zavar sajnos az egyeztetett időpontot módosította, de ő rugalmasan és megértően állt hozzá. Az általa ajánlott ügyvéd alapos, precíz és naprakész.

Nagy P.

Szeretném megköszönni kollegájuk Szentléleki Tamás munkáját. Tamást bíztuk meg ingatlanunk eladásával, mert több ismerősünk is őt ajánlotta nekünk. Az eladási folyamat során Tamás mindvégig segítőkész, empatikus és szakmailag kiemelkedő munkát végzet. Mindig minden problémára azonnal reagált és mindenre tudta a megoldást. Az ingatlanunkat több helyen is hírdettem, de szinte biztos voltam, hogy azt Tamás fogja értékesíteni és így is történt. A jővőben, ha ingatlan adás-vételem lesz az biztos, hogy ő fogja nekem intézni. Tehát nagyon köszönöm a segítséget kedves Tamás és további sok sikert kívánok a munkájához. Tisztelettel: Novák Szabolcs

Novák Szabolcs

Szép fényképeket készített a lakásról. Gondoskodott arról is, hogy megtekintéskor a kinti lucsok ne kerüljön a lakásba. Köszönöm a munkáját.

Elégedett ügyfél

Tamás nemcsak ingatlan eladásban profi, hanem ingatlan bérbeadásban is. Rekordidő alatt teljesítette a megbízást. Mindkét féllel szemben korrekt, segítőkész, megbízható volt. Köszönjük a munkáját.

Ildikó

Csaba nagyon korrekt, közvetlen, segítőkész és gyorsan kiadta a lakásomat, csak ajánlani tudom másoknak is!

Koroknai-Tóth Katalin

Évi segítségevel adtam el a lakásom,nagyon jól összedolgoztak Mónival így eggyütes erővel,gyorsan és gördülékenyen megkötöttük az adásvételt.Nagyon figyelmes, kedves,bármikor rendelkezésemre ált,rugalmas ,türelmesen alkalmazkodott a mi kiszámithatatlan időbeosztásunkhoz.Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Bádon-Angel Tímea

Anikó felkészült, tájékozott, kedves és figyelmes. Tapasztalatával mindkét félnek segít a nehezebb kérdésekre választ találni, valamint a legjobb megoldást kiválasztani. A szerződést alaposan átnézte, észrevételeit megosztotta. Szívesen bízom rá ingatlannal kapcsolatos ügyleteim bonyolítását a jövőben is, és jó szívvel ajánlom mindenkinek. "Köszönöm"

Karvasz Sándor

Remek munkát végzett, gyorsan értékesítette az ingatlant. Mindig elérhető volt, és rugalmas volt a lakás megmutatását illetően is, akár este, akár hétvégén is hozott vevőjelöltet.

Kiss Csaba

Tisztelt Dávid! Szeretnénk megköszönni a segítségét, a szakmai felkészültségét, a bizalmat, a megbízhatóságot, a korrekt tájékoztatást, a kedvességét, érdekeink képviseletét. Köszönjük szépen a kitartását. További sok sikert kívánunk a munkájához. Tisztelettel: Boldog Tünde

Boldog Tünde

Nagyon megvagyunk elégedve Tóth Mihály munkájával ajánlani fogjuk másoknak is.

Timár János