0 km-t futott panellakás eladó a Pláza mellett

5208 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladóvá vált egy tökéletesen felújított, "0' km-s, nagyon szép és nagyon világos lakás a Pláza szomszédságában.

0 km-t futott a lakás, mert jelenlegi tulajdonosai nagyon leharcolt állapotban vették meg, és pár hete fejezték be a teljes felújítást, így abban eddig senki nem lakott.

Alapterülete 53 nm, két nagy (18 nm-s) szoba, konyha, külön fürdő és mellékhelyiség, előszoba. A lakás egy 10 emeletes ház 9. emeletén található.

Amit csináltak rajta:
- burkolatait minden helységben cserélték
- vízvezetékei újak
- konyhabútora világos, és pont akkora, amekkora szükséges, ezáltal megőrizve a megfelelő teret a kényelmes főzéshez és akár 3 fő étkezéséhez
- új bejárati ajtót tettek fel
- fürdőszoba és a mellékhelyiség is teljesen új

A nyílászárók műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak, és teljesen újszerűek.

A ház melegét távhő biztosítja, a radiátorok egyedi mérőórát kapnak majd, amint a fűtésszezon lejárt. Mivel minden oldalról szomszédok vannak, így a következő szezonban már nem kell magas fűtésszámlára számítani.

A házon, az oldalsó falakon, szigetelés is történt.

Közös költség: 7600 Ft.

A lakás dél-nyugati fekvésű, így nagyon világos.


Pláza, Kórház, 2 perc sétatávolsgára, de gyakorlatilag Győr bármely része könnyen elérhető a közelben található buszmegállók miatt.

Vételár a teljesen bútorzattal együtt értendő. A lakást a jelenlegi tulajdonosok egy évig vissza is bérelnék.A házban 2 lift is működik, így a feljutás nem igényel várakozást.

Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 829 8863
Horváth Fruzsina

Horváth Fruzsina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 829 8863

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.