100 nm-es ikerház rész eladó Győrtől

3491 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálok Győrtől pár percre, Győrladaméron egy bruttó 100 nm-es házat. A ház maga egy tipikus kocka ház, mely 1963-ban épült, melyben egy nagyméretű előszoba, 2 nagyméretű szoba, egy étkezős konyha, kamra, és egy fürdőkádas fürdőszoba kapott helyet.
A házban a külső nyílászárók mind műanyagok, az ablakok redőnyözöttek. A fűtés gázfűtés,konvektoros hőleadókkal, illetve a ház egyik éke a nyagyméretű cserépkályha. A melegvizet bojler biztosítja. A bejárat előtti fedett terasz kítűnő helyet biztosít a reggeli kávé elfogyasztására, vagy egy nyáresti borozgatás helyszínéül is szolgálhat. A ház cseréptetővel rendelkezik.

Az összes közmű bent van a házban, viszont a mérőórák az ikerház máik felével közösek. Természetesen van lehetőség külőn órák kiépítésére.
A telek osztatlan közös tuljdon, nincs lehetőség a megosztásra.

A két ház jelenleg egy fallal érintkezik, mely mindkét ház esetében a konyhafalat jelenti, így ikerházként funkcionál, de akár egy falba kivágott ajtó segítségével ( erre van lehetőség ) egy nagyméretű családi ház is kialakítható, mivel a másik ház is eladó.


Hívjon, egyeztessünk időpontot, és tekintse meg az ingatlant!

Irodánkban a következő szolgáltatásokkal állunk meglévő és leendő ügyfeleink rendelkezésére:
-ingatlanközvetítés (díjmentes tanácsadás és kiemelt méretű vevői adatbázis)
-banksemleges hitelügyintézés vevőink részére
-adás/vétellel kapcsolatos jogi tanácsadás.
-energetikai tanúsítvány készítése.
Ha kérdése van, állok szíves rendelkezésére elérhetőségeimen, akár hétvégén is!

A hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok és információk az Eladó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Czuprák-Csehi Bettina

Czuprák-Csehi Bettina

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (30) 639 8333
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.