1034 m2-s sarok telken két generációs családi ház

783 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Ráckeve kertvárosias részén, Thermál fürdőhöz és HÉV állomáshoz közel, mégis csendes, kulturált utcában egy 105 m2-s családi ház várja új lakóit.

Mivel az ingatlan egy 1034 m2 területű sarok telken helyezkedik el, és dupla komfortos az épület. Így kisebb ráfordítást követően, akár két caládi házként is kialakítható, illetve két generáció számára is élhető otthon lehetne.

Az épület elrendezése: A két lakrész egy fedett 12,5 m2 s terasz köti össze. Balra haladva a nappaliba érkezünk, innen 3 hálószoba nyílik, a "kisebbik" 15 m2-s szobából nyílik a fürdőszoba. Ezenkívül még egy hálószoba, konyha és egy fürdő áll rendelkezésünkre. A teraszról szintén közelíthető meg a konyha.
Az épület első része a 60's években épült masszív alapra vályogból, majd ezt követően a 80's évek vége felé került bővítésre téglából. A folyamatos karbantartási munkálatok mellett pl.: 2019-ben a tető teljesen újra lett lécezve. kb.: Tíz éve került a két fürdőszoba és a vizesblokkok kiépítése.

Az ingatlan részben alá pincézett. Fűtése többféle képen is kivitelezhető: két kazán áll rendelkezésünkre ( vegyes tüzelésű és gáz kazán is), az utóbb években a gázkonvektorokat és a fatüzelésű kandallót részesítették előnyben. A telken fúrt nyújt segítséget a zöld növényzet öntözésében. Illetve egy nagyobb méretű garázs és több melléképület kapott még helyett a telken.

Az ingatlan per/tehermentes azonnal költözhető. További kérdés esetén állok rendelkezésére.

Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban