110 nm nagyságú családi ház Tótszerdahelyen

3972 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Zala megyében, a Letenye kistérséghez tartozó Tótszerdahelyen eladó egy régi stílusú, 110nm hasznos alapterületű családi ház. A ház egy gondozott, szépen karbantartott 1790 nm nagyságú területen fekszik, melyen az épület meghosszabbításában, nyári konyha, és garázs, illetve állattartáshoz használt melléképületek találhatók.
A ház korának megfelelő, normál állapotú, falazata stabil, masszív. A falakon felvizesedés látható, mely a lemezpréseléses technológiával könnyen orvosolható. Az ingatlanon felújítási munkálatok nem zajlottak, ez az új tulajdonos feladata, de mérete, és kialakítása miatt számtalan lehetőséget rejt magában. A házban minden közmű megtalálható, és használható. A helyiségek fűtéséről gáz-konvektorok valamint kandallók is gondoskodnak. A fűtési rendszer könnyen alakítható központivá.
A falu, és maga a lakóingatlan is megfelel az Falusi Csok szabályainak. Az utca nyugodt,csendes,biztonságos, gyermekes családok számára ideális környezetet biztosít, így mindenkinek csak ajánlani tudom, aki kellemes falusi környezetben szeretné kialakítani új életterét.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808