120 négyzetméter örök panorámával Csömörön

3383 Nyomtatás Ajánlás Facebook

120 négyzetméter örök panorámával Csömörön

Csömör Szőlőhegyen saroktelken kialakított családi ház eladó.
Röviden:
• Örök panoráma, kis kert, csendes lakókörnyezet
• 2 autós garázs
• Amerikai konyhás nappali
• Majd’ 120 négyzetméter lakóterület
• Rengeteg lehetőség, akár 5 hálószoba
• Remek közlekedés – Örs vezér tere 20 percre

Részletesebben:
Az ingatlan legalsó szintjén található 35 négyzetméteres garázsban kettő, előtte akár még egy járműnek van hely a telken belül. A kertben grillező/sütögető hely és konyhakert kialakítására is van lehetőségház.

A ház földszintjén hatalmas amerikai konyhás nappaliból is csodálatos a kilátás, ajtó nyílik a kialakítandó óriási terasz felé. Ezen a szinten az előtérből nyíló háló- vagy dolgozószoba mellett egy kádas, toalettel és bidével felszerelt fürdőszoba valamint egy kamra került kialakításra. Ez utóbbiban található a ház és a víz melegét is biztosító gáz-cirkó is.

Az emeleten jelenleg kettő hálószoba került kialakításra. Az új tulajdonos ízlése szerint van lehetőség az emeleti fürdőszoba véglegesítésére. Az emeleti nappali közösségi tér funkcióját meg lehet változtatni: könnyen még két hálószoba alakítható ki belőle.

Az ingatlan rövid időn belül költözhető, rugalmasan megtekinthető. Érdemes megnézni – rengeteg lehetőséget rejt! Mindenkinek ajánlom, aki a város nyüzsgését elérhető távolságban szereti tudni, de a mindennapokban nyugodt, csendes környezetre vágyik.

Kérdéseivel keressen bizalommal bármilyen napszakban – akár hétvégén is!

Ügyfeleinknek díjmentes és független hitelügyintézéssel, ügyvédi tanácsadással állunk rendelkezésre. Energetikai tanúsítvány elkészítését rövid határidővel vállaljuk.

120 square meters with eternal panorama in Csömör

A family house on a corner plot in Csömör Szőlőhegy is for sale.

Long story short:
• Eternal panorama, small garden, quiet living environment
• 2 car garage
• Living room with American kitchen
• 120 square meters of living space
• Plenty of options for up to 5 bedrooms
• Great transport - Örs vezér tere 20 minutes away

In more detail:
In the 35-square-meter garage on the lowest level of the house, there is space for two vehicles and you can park one more in front of it - inside the plot. In the garden there's an opportunity for a barbecue / grill area and a kaleyard too.

On the ground floor of the house there is a wonderful view from the living room with a huge American kitchen, a door opens to the huge terrace to be created. On this level, next to the bedroom or study, which opens from the entrance hall, there is a bathroom with a bathtub, a toilet and a bidet, and a pantry. The latter also has a gas circulator that provides heat to the house and water.

Upstairs there are currently two bedrooms. According to the taste of the new owner, it is possible to finalize the upstairs bathroom. The function of the upstairs living space can be changed: it can easily be turned into two more bedrooms.

The property can be moved in a short time, it can be viewed flexibly. Worth a look - it has plenty of opportunities! I recommend it to anyone who likes to know the hustle and bustle of the city within easy reach, but longs for a calm, quiet environment in everyday life.

Do not hesitate to contact me at any time of the day - even on weekends!

We provide free and independent credit management and legal advice to our clients.

Fedák Csaba

Fedák Csaba

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (20) 927 9631
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban