13.kerületi erkélyes, világos, 2.emeleti téglalakás

1082 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Megvételre kínálom ezt a 13. kerületi, 2002-ben épített, erkélyes, 2. emeleti, 2 szobás (tulajdoni lapon 1+ 1 félszobás), 42 m2-es téglalakást a közkedvelt Angyalföldön.

A társasház és annak udvara nagyon hangulatos, gyönyörűen karbantartott, modern.
A lakásba belépve egyedi kialakítású, hangulatos otthon fogad. Amerikai stílusú, nyitott konyharész gondoskodik a modern hangulatról. A nappali részen van egy ablak is, amely nyugati tájolású, ez a csendes, új építésű, modern és esztétikus belső udvarra néz. A nyílás zárók újak, hő és hangszigeteltek. Az ingatlan jól karbantartott, a burkolatok jó állapotúak.
A másik szoba(16 nm) kellemes fényárban úszik, mivel délkeleti fekvésű, az ehhez tartozó erkély 3,4 nm .

A rezsiköltség nagyon kedvező, mivel minden egyedi mérésű. Fűtés típusa: gázcirkó. A közös költség alacsony, 7500 Ft, amely tartalmazza a felújítási alapot, szemétszállítási díjat, lift karbantartást is.

Az infrastruktúra kiváló, minden szolgáltatás,bolt, bevásárlóközpont elérhető a közelben.

A környék remek kikapcsolódási lehetőségeket nyújt: sportolási lehetőségek, a népszerű Városliget, Múzeumok, Vajdahunyad vára, Hősök tere, Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda pár perc alatt elérhető tömegközlekedéssel.
3-as metro Göncz Árpád Üzletközponti megállója (Árpád híd), 1,14-es villamos pár perces sétával gyalogosan elérhető.
Az 1-es metro, valamint annak végállomása, a Mexikói út szintén rövid időn belül megközelíthető.
A Keleti pályaudvar tömegközlekedéssel 10 perc, ahonnan a 2, 4-es metro közlekedik. Az ELTE, BME, Corvinus egyetemek könnyedén elérhetőek.
Számos busz közlekedik: 32, 20 E, 30, 30A, 230, 105, éjszakai járatok.


Az ingatlan minden korosztály számára ajánlott: időseknek ( lift is van) , fiataloknak, egyetemistáknak. Befektetésre is kiváló, mivel az egyetemekhez rövid időn belül el lehet jutni.
Az ingatlan teher és permentes.

A hét minden napján elér a megadott elérhetőségen. Kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg az ingatlan.

Amennyiben hitellel vagy egyéb elérhető támogatásokkal kapcsolatban merültek fel Önben kérdések, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll rendelkezésére díjmentesen az ügyfél igényeire szabott legjobb piaci kamattal, igény esetén előzetes, ügyvédi tanácsadást is biztosítunk, energetikai tanúsítás elkészítését vállaljuk rövid határidőn belül.

Szikszay János

Szikszay János

Ingatlanértékesítő
Budapest
+36 (30) 362 1277
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.