150m2-es Luxusingatlan a Nagyerdő közelében!

9316 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Debrecen Exklúzív környékén, a Nagyerdő közelében várja szerencsés tulajdonosát egy álomszerű, különleges luxusikerháznak már csak a bal oldali lakása idei évi átadással. Jelenleg az ingatlan már 80%-os készültségi fokon tart. A burkokatok még választhatóak ízléd szerint, illetve a beépített bútorok is (konyha, szekrények).

Az ingatlan külső és belső főfalai PTH 30 N+F téglából épülnek, belső oldalon vakolva, külső oldalon hőszigetelve. A homlokzat 10 cm-es grafitos polisztirol szigeteléssel, nemes vakolattal. Továbbá a belső válaszfalak 10-es PTH téglából és 10-es falazó elemből épülnek.

Az ingatlan 22,25 m2-es garázzsal rendelkezik, és egy hatalmas 60m2-es, nyugat-keleti tájolású tágas nappali-étkező-konyha és előszoba, az emeleten 1db erkéllyel rendelkező hálószoba, ezen kívül további 3db hálószoba, 1db fürdőszoba és WC nem utolsó sorban egy 200m2-es füvesített kert öntözőrendszerrel fogadja lakóit és vendégeit,. Az ingatlan rendkívül fényes, köszönhetően fekvésének és sok ablakának, melyek műanyag, háromrétegű fokozott hővédelmi igényeket kielégítő ablakok belül-fehér színben, kívül-antracit színben, az erkély és terasz ajtók, pedig fix-toló, illetve bukó-nyíló kivitelűek, mindegyiken szúnyogháló elhelyezéssel. A vételár továbbá tartalmazza a rejtett redőnytok kialakítását, elektromos szereléssel, elektromos hőszigetelt alu.redőnnyel.

HŐSZIVATTYÚS fűtési rendszer teszi szükségtelenné a gáz használatát, ez a vevő extra igénye szerint kiegészülhet a házat teljesen önellátóvá tevő napelemes rendszerrel.

A gyönyörű ház és a lakók biztonságáért teljeskörűen kiépített mozgás érzékelős riasztórendszer és kamerarendszer felel, továbbá egy videó kaputelefon kivitelezése (földszinten 2 kezelő, emeleten 2 kezelő).

Klimatizálás: Gree U-crown Silver inverter 2,7 kW beltéri egység a szobákban, 2 db Gree U-
crown Silver inverter 5,3 kW beltéri egység a földszinten.

Jó ízléssel kiválasztott burkolóanyagok és kivételesen gondos, ellenőrizhető építési-tervezési folyamat végén születik meg ez a luxus otthon, melynek tervező-kivitelezője készséggel mutatja be komoly vevő esetén referencia házait a város frekventált részein.

A kivitelezés jelen szakaszától a vevővel együtt gondolkodva, egy csapatként fejezzük be a házat! Minden felelősség a miénk, minden öröm a tulajdonosé. Mi így építünk...

Az ingatlantól 3 perc sétára található a Nagyerdő és alig 5 perc autóútra a józsai autópálya felhajtója. Remek infrastrikúrával rendelkezik, bevásárlási lehetőség, buszmegállók, villamosmegálló sétatávolságra megtalálható.


Keressenek bizalommal megadott
elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Gyömrő
+36 (20) 342 0031
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban