2 db zártkerti ingatlan eladó balatoni panorámával

3548 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok zártkerti övezet és belterület határán fekvő balatongyöröki a 71-es úttól északi oldalon elhelyezkedő új, most kialakuló csendes utcánál egy nagyon szép, BALATONI PANORÁMÁS 2 db telket.

Fontosabb jellemzői
• A telkek csakis egyben eladóak, külön helyrajzi számmal rendelkeznek. Státuszuk zártkert, ebből adódóan 3% a beépíthetőség felszín felett, pinceszinten ennél nagyobb. A telek méretei 1569 és 1669 m2 külön-külön. Egy most kialakuló övezetben helyezkedik el, de már most a telkek nagy részén laknak, illetve befejező munkálatok folynak, új modern stílusban.
• A telkek részben lefele lejtenek, szemben vannak a Balatonnal. Aki ide épít házat az egy szuper örök panorámát tudhat magáéul.
• Gáz itt nincs, villany a telek előtt, víz a szembe levő utcából is beköthető, amit a rajzon (már meglévő utcának jelöltem). Ami a csatornát illeti, minden zártkertben alaphangon nincs csatorna, ezt egy kb 10 m3-es zárt rendszerű emésztővel váltják fel, DE mivel itt becsatlakozik egy olyan utca aminek a tetejéig be van vezetve a csatorna, erre lehetőség van rákötni az építési hatóságok szerint. Erről telefonon többet tudok mondani, komoly érdeklődés esetén.
• Beépíthetősége 3%

Balaton északi részének Balatongyörök az egyik legkedveltebb nyaralóhelye. Sokaknak van itt a környező városokból, fővárosunkból is nyaralójuk. A parton talalható gyerekbarát strand, étterem stb. A közelben nagyon sok hely van amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang. A másik irányban Keszthely, ahol több idegenforgalmi attrakció is található mint pl. a Festecsics Kastély, Balaton Múzeum, Játék múzeum és sok más hasonló érdekesség. Hévízi Termálfürdő és meg sorolhatnám. Ezeket 5-15km-es körzetben megtalálhatjuk.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.