2. emeleti 3 szobás lakás eladó a nyugati városrészben

1324 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklôdô!

Szeretném felhívni figyelmét egy 61 m2-es, 1985-ben megépített, tömbfűtéses, keleti tájolású, világos, jó elosztású, erkélyes, MÁSODIK EMELETI, 3 szobás lakásra Keszthelyen a nyugati városrészben.

Fontosabb jellemzői:
• A lakás 61m2 alapterületű, valamennyi helysége keleti tájolású, zöld övezetre néz.
• Elrendezése : 1 konyha, 1 étkező, 1 nappali erkéllyel, 2 szoba, 1 közlekedő, 1 fürdő épített tusolóval, 1 külön toalettel, 1 spejz valamint szintenként van 1 közös tároló az adott lakásokhoz.
• A lakás részleges felújításon ment keresztül, de vannak még dolgok, amik saját izlésre formálhatóak. Jelenleg valamennyi helységben a padló burkolat ki lett cserélve. Szobák parkettázva lettek, a vizes helységekben, közlekedőben, konyhában kerámia burkolat található.
• A nyílászárók még eredeti fa ablakok, melyek kezelve, festve lettek úgy mint a belső ajtók is. Valamennyi nyílászáró jól funkcionál és redőnyözött. A házban tömbfűtés van.
• A társasház külsô komplett hőszigetelése megtörtént, igényesen néz ki, nyílászárók is ki lettek a lépcsőházban cserélve.

Kérem tekintsék meg az általam készített tájékoztató jellegű alaprajzot, ami már sokat segít első látásra a képek mellett egyaránt.

Az ingatlan frekventált helyen helyezkedik el. A közelben található kisbolt, posta, gyógyszertár egyéb bevásárlási lehetőség is, ami kb. 5-10 percre van gyalog a háztól.
Autóval is kb 5 perc alatt elérhető a központ, sétálóutca, orvosi rendelő, Festetics Kastély stb, de ezt az utat természetesen gyalog is probléma mentesen meg lehet tenni.

Elhelyezkedése miatt előnyös kisebb gyerekes családoknak is, mivel iskola, óvoda, játszótér a közelben, de akár befektetésnek is a Balatonpart közelsége miatt egyaránt tökéletes.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Komoly érdeklődő esetén az ár természetesen alkuképes!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérdése lenne, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal bármikor!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.