2. emeleti lakás eladó panorámával, prémium minőségben

6479 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok HÉVÍZEN egy teljesen új építésű panorámás társasházban lévő lakás egyikét, mely 57m2 bruttó és 55 m2 nettó alapterületű, 1 amerikai konyhás étkezős nappali + 1 szobás, ami tökéletes egy párnak, sőt akár egy jó beruházásnak is megfelel, kihasználva Hévíz adta turisztikai lehetőségeket, nem kis hozamot tudna termelni az évek során. Nem csak a hely, de a társasház minőségileg is magas kategóriát tudhat majd be magának. Lásd a leírásban.

Felosztása:
1 amerikai konyhás étkezős nappali, 1 hálószoba, 1 fürdő tusolóval, valamint egy előtér tartozik a lakáshoz. Az ingatlan DK-i fekvésű.
A helységek elhelyezkedése praktikus, valamennyi helység nagyon kellemes, jól át lett gondolva!

Fontosabb jellemzői
• A társasház előre láthatólag 2020 márciusára lesz átadható. Folyamatosan dolgoznak rajta.
• A társasház betonvázas masszív szerkezetként készült 20 cm-es kőzetgyapot homlokzati szigeteléssel. A belső tereket gipszkarton falakkal válasszák le, hangszigetelésről is gondoskodnak.
• Az ablakok Internorm alumínium energia hatékony minősített fokozott légzárásúak, 3 rétegű üveggel, 2 kamrás, messze magas minőségben lett méretre legyártva. Valamennyi nyílászáró kívül alumínium, belül a látható részek fehér műanyag borításúak. Az árnyékolásról modern motorizált zsalúzia gondoskodik.
• A bejárati ajtók egyedileg legyártott biztonsági ajtók.
• Az árban benne foglaltatik a konyhabútor gépesítés nélkül, szaniterek, valamint a csaptelepek. Igény szerint ez változtatható.
• Az épület fekvése kiváló, panorámás. Egy része utcára néző, másik udvari, melyről szép kilátás nyílik.
• Fűtésre központi hőszivattyús megoldással mennyezeti fűtés jellemző, mely egyben a hűtésről is gondoskodik nyári viszonylatban. A vizes helységben padlófűtés van.
• A burkolatok magas minőségű és kopásállóságú greslapok, melyet több szín közül lehet kiválasztani tetszés szerint. A hálószobák parkettával lettek tervezve. A burkolatok egy bizonyos költségkereten belül lettek tervezve, igény esetén módosítható.
• Lehetőség van parkolóhely megváltására felárral.
Video kaputelefon segítségével lehet a lakásban lévőkkel felvenni a kapcsolatot. Portaszolgálat is lesz.

Aki még nem volt itt Hévízen, annak érdemes tudni, hogy Zala megyében, a Balaton dél-nyugati szegletében, Keszthelytől 8, Budapesttől mintegy 200 kilométerre helyezkedik el, változatos természeti tájon.

Az immáron teljes egészében megújult belváros, és a Tófürdő megújult Wellness és Terápiás Centruma új, színvonalas szolgáltatásokkal várja a pihenni, gyógyulni vágyókat.
A Hévízi Gyógytó a világ legnagyobb biológiailag aktív, természetes termáltava, mely testet és lelket egyaránt felüdít. Magyarország legrégebbi és legismertebb gyógyfürdője.
Hévíz egy csodálatos hely, ahol rengeteg turista megfordul és nagyon sok külföldi vendég immáron már helyi lakosnak is mondhatják magukat.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, vagy kérdése van, kérem hívjon bármikor és jöjjön el velem, hogy személyesen is megmutathassam ezt a kihagyhatatlan lehetőséget! Több lehetőség is van ezen felül, de érdeklődés esetén ezt is el fogom mondani.

Üdvözlettel: Kuti Andrea
Dear Customer,

COME AND INVEST IN A GOOD QUALITY FLAT IN HÉVÍZ CLOSE TO THE TERMAL BATH!!

I would like to introduce you this great opportunity!
I am offering you an apartment in a brand new condominium for sale with a high quality. The owner has been building this to accommodate all those who is inquiring of high quality energy saving built flats. Today people expect to be able to buy a high quality homes in a great area thinking of invest too.

Most important informations:

1. The condominium will be expected to be passed onto the new owner in March 2020.
2. The condominium is a concrete frame with a solid structure made of 20 cm rock wool facade insulation.
3. Doors and windows are made of aluminium and from inside covered by white plastic. Each window has 3 glazing. Entrance door is a safety door too.
4. Price includes kitchen furniture without machine, sanitary ware and faucets.
5. It has ceiling heating which takes care of heating and cooling too.
6. The floors will be covered with high quality tiles and abrasion resistance. More option to choose from. Rooms have parquet flooring.
7. In case of needs under the building limited parking places could be bought for extra money. The places are limited.

If this information has caught your attention please kindly contact me for further photos and more information!!

Pls kindly check out the drawing which gives you some closer idea of the sizes.

Thank you indeed!

Best regards,

Andrea Kuti

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.