Inaktív ingatlan, csak a link birtokában tekinthető meg

2 generációs családi ház Komló-Mecsekjánosiban

3529 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Komló-Mecsekjánosi részen 2 generációs családi ház eladó.

Az utcafrontra merőlegesen elhelyezkedő verandás parasztház nagyobb részben már felújításra került: 3 külön nyíló hálószoba, konyha-étkező, nagy nappali, külön fürdő és WC található benne. Az épület padlófűtéses, gáz-cirkó kazánnal, de vegyes tüzelésű kazán is használható. Új tető, új nyílászárók. Hasznos alapterülete bő 100 m2.

A másik, belső udvari lakás a régi pajtából kialakított üzlet/műhely emeleti szintjén, ráépítéssel lett kialakítva, külső lépcsőn közelíthető meg. Ez is padlófűtéses, szigetelt, jó elrendezésű lakás. A nappali Dél-Nyugatra néz, a 3 hálószoba észak-keleti tájolású. Konyha-étkező egyben, a fürdő és a WC külön helyiségben. A lakásban több jól használható beépített szekrény és egy gardrób is rendelkezésre áll. A nappaliban a hangulatos kandallóban is befűthetünk. A lakás hasznos alapterülete 104 m2.

A két főépület között kétállásos garázs található, további tárolókkal (összesen kb. 80 m2). Ennek emeletén található egy elég nagy, külön bejáratú dühöngő/szabadidő terem (nettó 20, bruttó 50 m2).

A régi pajta földszintjén üzlet és műhely működött, illetve innen nyílik a boros pince is.

Az udvar egy része keményfa korongokkal van „térkövezve”, a kapu elektromos. Az épületegyüttes mögötti domboldalon gyümölcsös és egy kisebb akácos lett telepítve. Ide kívánkozik egy jó kis terasz tűzrakó hellyel, szabadtéri medencével a fák árnyékában, itt lehet élvezni a kilátást is a szemközti dombokra!

Az ingatlan 2 család minőségi élettere lehet úgy, hogy a megélhetésüket is biztosíthatja. A földszinti üzlet és műhely a tárolókkal alkalmas rengeteg féle vállalkozás megvalósítására. A pincében már termeltek csiperkegombát. Az akácos a következő években kitermelhető.

A tulajdonos titkos vállalkozási tippje: a közelben megvásárolható a szintén tulajdonában lévő elkerített, csepegtetős öntözőrendszerrel ellátott szedres is, amelynek éves hozama el tud látni akár egy házi rétesgyárat is. De kihasználható Pécs, Magyarhertelend, a Zengő, Orfű közelsége is, ha valaki falusi turizmusra rendezkedne be Mecsekjánosiban, ebben a régi kis sváb falucskában. Jó klíma, jó levegő, béke és nyugalom.

Kérem, tekintse meg a tájékoztató jellegű alaprajzokat!

Kérdéssel, vagy időpontegyeztetéssel kapcsolatban kérem keressen bizalommal!

Szabó Tibor
06 20 5726 002
szabo.tibor@ving.hu

Szabó Tibor

Szabó Tibor

Kapcsolattartó
Pécs
+36 (20) 572 6002
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.