2 lakás=1 családi ház, reális ár, szép környezet!

1150 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Egy igazi "kis nyugalomsziget" a falu központjában!

Zala megye Zalatárnok településén kínálom megvételre ezt a családi házat, mely ár-érték arányban igazán kedvező!

A 2023 m2 terület a főút mentén helyezkedik el, azonban a ház az udvar hátsó részén került megépítésre, így az utca zaja nem zavaró. Ahogy a képeken is látszik, a növényzettel körbekerített udvar egy igazi kis nyugalomsziget érzését kelti. Az udvaron ásott kút is található, melyben víz is van.

A ház 1958-ban épült, mely téglafalazattal, stukatúros födémmel és cseréptetővel rendelkezik.
2009-től folyamatos felújításon esett át, ami magában foglalja a villanyvezetékek cseréjét, mindkét fürdőszoba komplett kivitelezését és a konyhabútor beépítését, és részben a nyílászárók és burkolatok cseréjét.

Az ingatlan alkalmas két generáció egymás mellett élésére, mivel külön bejáratú kis garzon lett kialakítva a ház hátsó részében. Ahogy a képek is mutatják, rendelkezik egy kis konyhával, zuhanyzó+WC-vel és egy szobával. Ezt a kis lakást belülről egy félszoba köti össze a ház elülső részével, tehát belülről is megközelíthető.

A helyiségek járólappal, laminált parkettával illetve eredeti jó állapotú fa parkettával burkoltak.

A ház helyiségei az alaprajz szerinti elrendezésben: előtér, 3 és egy fél szoba, 2 konyha, 2 fürdőszoba WC-vel és egy fedett terasz. A szobák alatt található egy két helyiségből álló külön lejáratú pince is.

A meleg vízről villanybojler gondoskodik. A településen nincs kiépítve még a csatorna rendszer (kiépítése szerepel a település közeljövőbeli terveiben), ezért derítő szolgál a szennyvíz elvezetésére.

A gáz az utcában, így a fűtést jelenleg villanyradiátor adja (cserépkályha volt, de elbontásra került). Hogy milyen fűtésrendszert szeretne az már az új tulajdonos döntése. A lehetőségek adottak gázra, vegyes tüzelésű rendszerre vagy akár elektromos fűtés kiépítésére is.

Nyílászárók részben műanyagra lettek cserélve. Helyiségek alapján, előtérben, fürdőszobában és a konyhában, a többi helyiség pedig eredeti fa nyílászárókkal rendelkezik.

A településen nincs iskola és óvoda, de falubusz viszi kísérettel a gyerekeket a szomszéd Gellénházára.
Postával és orvosi rendelővel viszont rendelkezik a falu.

Zalaegerszeg és Lenti között félúton (18 km) lévő település előnye még a Szlovénia és Ausztria közelsége, így a jobb munkalehetőség reményében költözők számára kiváló választás lehet. Hozhatja az egész családot, mivel külön lakrészt lehet biztosítani akár az idős szülőknek, főleg ha ápolásra szorul.

A ház kiváló befektetés lehet, amennyiben rövidtávú bérbeadásban (szállás.hu) gondolkozik.

Zalatárnok szerepel a CSOK település listáján.

Jöjjön nézze meg és csináljon egy jó üzletet!

Ügyfeleink részére ingyenes ügyvédi tanácsadást, bank független hitel ügyintézést illetve energetikust is tudunk biztosítani.

Bakonyi Regina

Bakonyi Regina

Ingatlanértékesítő
Zalaegerszeg
+36 (70) 420 6829
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.