2 szintes ház eladó Rábapatonán

569 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Rábapatonán, Győrtől 15 percre megvételre kínálok egy 2903 m2-es telken levő beépített tetőteres 142 m2-es 2 szintes családi házat melléképülettel.

Ajánlom nagycsaládosoknak, 2 generáció részére vagy aki otthon végezné vállalkozását.

Az 1979-ben téglából épült ház betonfödémes, kocka palatetős, statikailag kiváló állapotú 16 méter széles utcafronttal, előkerttel rendelkezik. Átlagos állapotú, egy tisztasági festéssel költözhető, új tulajdonosai saját elképzeléseik szerint alakíthatják, modernizálhatják.

A 94 m2-es Alsó szint elrendezése 2 nagy szoba, étkező- főzőfülke, előtér, 2 kamra, fürdő (káddal), wc, és egy terasz (3,8 m2) helyiségekből áll, kívül-belül fa nyílászárókkal, minden ablakon szúnyogháló. A szobák burkolata laminált padló, a többi helyiségben metlaki.

A beépített, 41,5 m2-es teljes hasznos alapterületű Padlástér a házon belül érhető el melyben 2 szoba, közlekedő, fürdő (tusolóval)- wc található, erkély (2,7 m2) továbbá a nem hasznos alapterülete is beépíthető, használható tárolásra.
A felső szintet 2006-ban részben felújították, redőnnyel felszerelt új műanyag erkélyajtó- szúnyoghálóval felszerelt ablakok kerültek beépítésre, valamint új radiátorok. Egyik szobában laminált padló, a többi helyiség járólappal burkolt.

A ház egy része (főzőfülke-étkező-2 kamra) alatt 32 m2-es pince található. Itt került kialakításra a kazánház-tároló, mely a házon belül a hátsó kamrából és a hátsó bejáratról is megközelíthető.
A fűtést a jelenleg nagy értékkel bíró 2008-ban akkoriban újként beszerelt vegyes tüzelésű kazán adja radiátor hőleadókkal. A meleg víz ellátást mindkét szinten külön-külön villanybojler biztosítja.

A telek nagyobb része, kb. 2270 m2-es terület évek óta művelés alatt áll, bérbe van adva a szomszédnak, aki külön, hátsó bejáratról megközelítve tudja művelni, de akár igény szerint eladható vagy újra használatba vehető.
Az udvar rendezett, jelenlegi tulajdonos által használt terület 600 m2, mely zárt kerítéssel elválasztott a bérbeadott résztől. Az udvaron belül található ásottkút, diófa, fügefa illetve egy 32 m2-es melléképület, mely kialakítható akár 2 garázsnak is.

Tehermentes ingatlan, az ingatlan birtokba vétele és a bútorok megegyezés tárgyát képezik.

Rábapatona Győrtől 15 km-re található, mely az M85-ös gyorsforgalmi útról 15 perc alatt elérhető, illetve vonattal is. Az autóbusz közlekedés is gyakori, buszmegálló a közelben. Hegyeshalmi határátkelő 55 km.
A településen minden megtalálható, óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, posta, boltok.

Jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.
Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés, CSOK
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Ha felkeltette érdeklődését ez a költözhető családi ház az alábbi telefonszámon érdeklődhet!
Szabó Ibolya +36706174858

Szabó Ibolya

Szabó Ibolya

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (70) 617 4858
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban