2 SZOBA, ERKÉLY, 65M2 A PODMANICZKY ÉS A BAJCSY SARKÁN!

1455 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kifejezetten befektetőknek!
Vásárolja meg ezt a stílusos, igényesen berendezett, teljes körűen felújított, fiatalos lakást és azonnal egy bérlővel is gazdagabb lesz aki 2 évig önnek fizeti a bérleti díjat!

Megvételre kínálom ezt a belső építész által megtervezett, Podmaniczky utca és a Bajcsy Zsilinszky út sarkán található, 63m2-es és 4m2 erkéllyel rendelkező, 2016-ben minőségi anyagokkal teljeskörűen felújított (elektromos hálózat, víz vezetékek cserélve), lakást a Podmaniczky utcában.

Az ingatlan egy 5 szintes, lifttel rendelkező, jó lakóközösségű, rendezett társasházban található ami folyamatosan karbantartott.

A lakás egyedisége több szempontból is indokolt, hatalmas terek, körbenapozottság jellemzi. Két szoba ablaka a Podmaniczky utcára, két szobáé pedig a csendes belső udvarra néz.
2016-ban, a felújítás során tégláig visszabontásra került és onnan, belső építész tervei alapján, prémium minőségű anyagokból lett átépítve. A gondosan megtervezett kialakítás garantálja az élettér maximális kihasználást.
Fűtéséről kondenzációs gázkazán gondoskodik.
Az előszobában egyedileg készített beépített, a hálószobában szintén beépített tolóajtós szekrény biztosítja a pakolási lehetőséget.
Az erkély, konyha és fürdőszoba járólappal, a többi helyiség parkettával burkolt.
A beépített spot lámpák, a hangulat világítás és a közel 4 méteres belmagasságnak köszönhető ez az igazi nagypolgári luxus életérzés.

A kedvező közös költségnek ( 13.700 Ft/hó amelyben a korlátlan vízfogyasztás is benne van) köszönhetően a lakás fenntartási költsége rendkívül alacsony.

A lakás elhelyezkedése kiváló, remek közlekedési adottságokkal rendelkezik. A 4-6-os villamos, 3-as metró, buszok, troli, Nyugati pályaudvar mind 1-2 percre található.

Az elhelyezkedésből adódóan kiválóan alkalmas irodának, befektetésnek is.
A környékbeli hasonló alapterületű lakásokat megközelítőleg 200.000 Ft + rezsi/hó bérleti díjért lehet kiadni. Ennek éves hozama elérheti a 2.400.000 Ft-ot!!!

A teljes berendezés az ár részét képzi, így a megvásárlás után azonnal kiadható.

Az ingatlan 1/1 tulajdonú és tehermentes.

Amennyiben hitelt szeretne felvenni, bankfüggetlen hitelcentrumunk készséggel áll a rendelkezésére!
Az ingatlan kizárólag előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.

Dávid Gábor

Dávid Gábor

Irodavezető, értékesítési vezető
Budapest 10. kerület
+36 (70) 395 9545
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.