2 szobás családi ház Dobozon

703 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Dobozon csendes, nyugodt környezetben található 90 m2 hasznos alapterületű tégla falazatú családi házat. Az ingatlan jó statikai állapotban van, de felújítást és korszerűsítést igényel. Ennek kivitelezése már az új tulajdonos elképzelésére vár.
Ragadja meg a lehetőséget és alakítsa ki álmai otthonát!
Az ingatlan fűtésről vegyes tüzelésű és gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással, de lehetőség nyílik kályha bekötésére is. A meleg víz ellátását villanybojler szolgáltatja.
A körbekerített 1435 m2-es teleken találhatunk, melléképületeket és tárolókat, amely kiváló lehetőséget nyújthat állattartásra és gazdálkodásra is. A kert öntözését fúrt kút biztosítja. A ház jó környéken aszfaltozott utcában található, elhelyezkedésének köszönhetően Doboz központi része pár perc gyaloglással is könnyedén elérhető.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szerkezetileg jó állapotú, nagy telekkel rendelkező 2 szobás családi ház, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Nagy János

Nagy János

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 942 7652
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban