2 szobás erkélyes lakás a Tulipán utcában eladó!

1687 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Karácsonyra meleg otthon Békéscsabán

Azonnal költözhető.
Megvételre kínálok Békéscsabán a Tulipán utcában, panel társasház 3. emeletén egy 57 nm-es, 2 szobás, erkélyes, egyedi gázkazános, kitűnő beosztású, jó állapotú lakást.

Az ingatlan jó állapotú, karbantartott. A szobák laminált parkettával burkoltak, a nyílászárók fából készültek és redőnnyel ellátottak, a fűtésről kombi gázkazán gondoskodik radiátorokkal. A lakás alacsony rezsivel rendelkezik, minden oldalról körbe van fűtve, egyedi mérőórákkal ellátott.

A lakás közvetlen közelében a parkolás ingyenes.
Az ingatlan központi helyen található, mivel 600m-es körzetében megtalálható:
óvoda, általános iskola, gimnázium, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló, autóbusz pályaudvar, vasútállomás, penny market, piac, Csaba Center, OBI.

Per és tehermentes és azonnal költözhető.

Ajánlom a lakást fiataloknak, időseknek egyaránt, illetve befektetésre is kiváló választás, mert elhelyezkedésének köszönhetően könnyen kiadható.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló elhelyezkedésű 2 szobás lakás, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, hívjon bizalommal a 06 30 880-3888 es telefonszámon!

Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában.
Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek teljesen díjmentes hitelügyintézést, valamint ingatlan vásárlás-bérbe adás előtti díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk.

Bagi Tamás
06 30 880 3888
bagi.tamas@ving.hu

Bagi Tamás

Bagi Tamás

Ingatlanértékesítő
Békéscsaba
+36 (30) 880 3888
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban