2 szobás felújítandó lakás eladó a Podmaniczky utcában

930 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest VI. kerület Terézvárosban, a Podmaniczky utcában eladó egy 47 nm-es, második emeleti, teljesen felújítandó társasházi öröklakás, komplett műszaki és esztétikai projekt tervek átadásával. A háromemeletes bérházat Havel Lipót tervei alapján 1890-ben építették báró Hornig Vilmosné számára. A belvárosi, mégis csendes, világos, DNY-i fekvésű, udvari lakás környékét átlagon felüli infrastruktúra jellemzi, ezzel is maximális kényelmet biztosítva új tulajdonosának. Tömegközlekedés szempontjából pár perc sétával elérhető az M3 Metróvonal, troli és a a villamosok is.
A kényelmes, tágas otthon helyiségei: két szoba, fürdőszoba, kamra, konyha. A lakás teljes felújítást igényel. A fűtést jelenleg gázkonvektorok biztosítják. Mindkét szobában nagyméretű állógaléria található, belmagassága 3.85 m. A lakáshoz két bejárat is tartozik, egy a függőfolyosó, egy pedig a lépcsőház felöl, így akár két garzonná is átalakítható. A közös költség 18800 Ft vízátalánnyal együtt. Az utcán a parkolás fizetős.
A pince+földszint+3 emeletes házban a lépcsőház rendezett, a lakóközösség jó.
Ajánlom bármely korosztály számára, akiknek fontos a nyugodt környezet, a lakás könnyű megközelíthetősége és hogy minden karnyújtásnyi távolságra legyen. Befektetésnek is kiváló, Airbnb megengedett.
Irányára 42,8 M forint. Ha felkeltettem érdeklődését forduljon hozzám bizalommal akár hétvégén is. Jöjjön el és nézze meg ezt a remek ingatlant!

Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Apartment is for sale in Budapest, VI. Terézváros, Podmaniczky street. It is located on the third floor, providing everything needed for a modern, comfortable metropolitan lifestyle including well-lit, spacious rooms, numerous shopping and leisure opportunities and excellent public transportation availability.
The 3-storey building is in a good condition. Common cost of the condominium is 18 800HUF/month.
The apartment has a floor area of 47 square meters and has to be fully renovated. Inner height of the rooms is 3.85 meters and there are galleries in the rooms. Presently the flat consist of 2 rooms, kitchen, bathroom, and a pantry. Heating is provided by radiators.
The price is : 109 100 Eu.
Should you be interested in this good located apartment, don't hesitate to contact me!

Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ingatlanértékesítő
Budapest 14. kerület
+36 (20) 329 3443
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ingatlanértékesítő
Budapest 14. kerület
+36 (20) 329 3443

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.