2 szobás igényes lakás teljes exkluzív bútorzattal!

789 Nyomtatás Ajánlás Facebook

2 szobás igényes lakás teljes exkluzív bútorzattal!

Eladásra kínálom Gyula, Budapest körúton ezt a nagyon szépen felújított, 2 szobás, erkélyes, klímás, egyedi fűtéssel ellátott, alacsony fenntartási költségekkel bíró lakást. Az ingatlan egy csendes lakó és pihenő övezetben helyezkedi el, ahol a közelében bölcsőde, óvoda, iskola, élelmiszerbolt is működik. A lépcsőház előtt kiépített ingyenes parkoló van, ahol soha nem kell helyet keresni. A lakás ára tartalmazza a teljes exkluzív bútorzatot, amely újszerű és igényes bútorokból áll.

A lakás lakóterülete összesen: 50 m2
Az erkély területe: 3,5 m2.

Az ingatlan közös költsége: 3.500 Ft. (tartalmazza: biztosítás, lépcsőház takarítás, közös képviselő díja)
Az ingatlan elosztása: 2 szoba külön nyíló bejárattal, előszoba, konyha, fürdőszoba, külön WC, illetve egy erkély.

A lakás 2021 évben lett felújítva, mely során az összes nyílászárót új műanyag hőszigetelt üvegezésű ablakra és erkély ajtóra cseréltek. A fűtésrendszer is cserélve lett egyedi, modern elektromos fűtésre. A villamoshálózat teljes felújítása, cseréje is megtörtént. A fürdőszoba felújítása során szép hidegburkolatot és egy új akríl fürdőkádat kapott. A konyha felújítása során új hidegburkolatot kapott, ahol egy dekoratív konyhaszekrény is található. A lakás bejárati ajtaja egy több ponton záródó lépcsőházi biztonsági ajtó, ahol csak az juthat be a lakásba, akinek kulcsa van hozzá. A lakás külső hőszigetelése és a tetőszerkezetének felújítása is megtörtént kb 2 évvel ezelőtt. A lakáshoz tartozik egy nagy méretű közös tárolóhelység is, amelyet a felújított lépcsőház földszinti részén találhatunk.

A lakás 1/1 tulajdonban van és tehermentes.

Amennyiben ez a nagyon szépen felújított, jó környezetben lévő, kifogástalan elosztású és alacsony fenntartási költségekkel élhető lakás felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392-es telefonszámon.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.