2 szobás kis otthon elérhető áron!

4190 Nyomtatás Ajánlás Facebook

2 szobás kis otthon elérhető áron!

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált Gyula Fürdőváros Szentpálfalvi városrészén egy csendes, szép utcában található, a belvárostól mindössze 10 perc gyaloglással megközelíthető 1960-es években épült és 2001 évben kisebb felújításokon átesett vegyes falazatú családi ház.

Az ingatlan statikailg kifogástalan állapotban van, mivel a felújítások során alászigetelése, villamos hálózat korszerűsítése és a nyílászárók cseréje is megtörtént. A házban található egy előszoba, konyha, fürdőszoba, 2 szoba, amelyek minimális anyagi ráfordítással "festés" költözhetőek.
Az ingatlan fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak, a melegvíz ellátásáról pedig egy gázbojler.

Az ingatlanhoz tartozik egy 702 m2-es teljesen körbekerített udvar is, ahol egy tágas garázst és növényekben gazdag helyet láthatunk. Az udvaron van egy fúrt kút is, amely a növények öntözését is ellátja.

Az ház lakóterülete: 52 m2.
Az udvar összesen: 702 m2.
A fedett terasz területe: 2 m2

Amennyiben ez a jó elosztású és nagyszerű helyen lévő ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.