2 szobás lakás a népszerű Salétrom utcában

3953 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Népszerű helyen található ez a harmadik emeleti, kétszobás lakás a Salétrom utcában. Nem véletlen, hiszen szinte minden fontos intézmény megtalálható a közelében. Bevásárlóközpont, élelmiszerboltok, orvosi rendelők, gyógyszertás, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények pár száz méteren belül. A belváros is csak pár perc gyalog. Csendes, mert az ablakai nem utcára néznek, hanem belső terekre.

Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. Ezért és hőmennyiségmérőknek köszönhetően a fűtésköltség alacsony. Középső lakás lévén, minden oldalról besegítenek a szomszédok is 😊.

A lakás felújításra, a nyílászárók pedig még cserére szorulnak. Még szinte minden az eredeti, de működőképes.

Az előszobában levő beépített szekrény sok mindent elnyel, de ha mégis lesz valami, ami költözéskor nem fér be a lakásba, akkor a földszinten levő közös pincerész a rendelkezésre áll.

A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. Aki pedig vonatozni szeret, annak 10 perc séta, vagy 3 buszmegálló távolságra ott a vasútállomás. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. Az itt lakó autósoknak pedig kedvezményes díjért parkoló áll a rendelkezésére.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila
PRÉMIUM

Wollein Attila

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban