2 szobás lakás a Skála mellett

851 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Népszerű helyen található ez a két szoba hallos eladó lakás a Skála áruház mellett. Nem véletlen, hiszen szinte minden fontos intézmény megtalálható a közelében. Belváros, bevásárlóközpont, élelmiszerboltok, orvosi rendelők, gyógyszertás, bölcsőde, óvoda, iskola és egyéb közigazgatási intézmények pár száz méteren belül. A belváros is csak 2 perc gyalog.

Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. A fűtés elszámolása költségmegosztók alapján történik. Középső lakás, ezért és az előbbieknek köszönhetően a fűtésköltség alacsony.

A harmadik emelet nem magas, de cserébe már csendes. Főleg, hogy a nappali egy belső térre néz. A nappaliba a délelőtti órákban, míg a szobába és a konyhába a délután órákban süt be a napfény. De ha zavaró, akkor a redőnyöket leengedve nyáron is hűvös marad a lakás. A meleg ellen klíma is segít védekezni.

A konyhát már korábban felújították, ami értelemszerűen itt marad. A vizes helyiségek is átestek egy felújításon, ami nagyon szép lett. Az előszoba burkolata járólapot kapott, együtt a konyhával, étkezővel és a vizes helyiségekkel. A szobák az előszobával együtt laminált parketta burkolatot kaptak. A falakat mindenki a saját igénye szerinti színre festheti és utána máris költözhet.

A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. Aki pedig vonatozni szeret, annak 10 perc séta, vagy két buszmegálló távolságra ott a vasútállomás. Tehát akár ingázáshoz is ideális lakás. Az itt lakó autósok pedig minimális díjért kiváltható éves bérlettel parkolhatnak.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban