2 szobás szép lakás, alacsony rezsivel

569 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Népszerű helyen található ez a negyedik emeleti, kétszobás lakás a Vizivárosban, nem liftes házban. Nem véletlen, hiszen szinte minden fontos intézmény megtalálható a közelében. Bevásárlóközpont, élelmiszerboltok, orvosi rendelők, gyógyszertár, bölcsőde, óvoda, iskola, egyetem pár száz méteren belül. A belváros is csak 10 perc gyalog. Csendes is, mert az ablakai nem utcára néznek, hanem belső terekre.

Az épület már korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. Ezért és hőmennyiségmérőknek köszönhetően a fűtésköltség alacsony. Középső lakás lévén, minden oldalról besegítenek a szomszédok is 😊.

A lakás felújított. Az új ablakokon redőny és szúnyogháló. A fürdőszoba is már cserélve lett. A konyha sem az eredeti, de igény szerint azt érdemes korszerűbbre cserélni. A belső nyílászárók újakra lettek cserélve. A szobákban laminált parketta, a közös terekben pedig padlólap került lerakásra. A nyári meleget klíma teszi kellemes hőmérsékletűvé.

Az előszobában levő, gyönyörű, fából készült beépített szekrény sok mindent elnyel. Ráadásul helyet ad egy látványos akváriumnak is. Ami nem fér ide, annak a hálószobai tolóajtós gardróbban lesz bőven helye.

A lakás a képeken látható bútorokkal, hűtővel, mikróval, mosógéppel együtt kerül eladásra. Ezért például kiadásra vagy első lakást keresőknek ideális, mert azonnal használható. Természetesen, ha mégsem kellenek a bútorok, akkor arra is van megoldás.

A közeli buszmegállókból a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető. Aki pedig vonatozni szeret, annak 15 perc séta, vagy néhány buszmegálló távolságra ott a vasútállomás. Távolsági buszmegálló (Budai út) pár percre. Az autósoknak pedig ingyenes parkoló áll a rendelkezésére.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban