20 szobás Motel Letenye kisvárosban eladó

1870 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A horvát-szlovén-magyar hármas határ közelében, Letenye kisvárosban eladó ez a 20 szobás apartman. Az apartmanok 2000 nm nagyságú területen helyezkednek el, mely teljes egészében betonozott, így a járművekkel a parkolás biztosított.
A szobák 2,3 illetve 4 ágyas elrendezéssel lettek kialakítva, több mint 100 ember elszállásolására alkalmasak. Az épületegyüttesben 150 nm nagyságú közösségi tér, étkező, konyha, vizesblokkok, és egy söröző is helyet kapott. KIalakításra került egy privát lakrész, amelyben vagy az üzemeltető tartózkodhat, vagy akár további szobák is kialakíthatóak belőle. A szobák fűtését elektromosan lehet megoldani, illetve az épületekben a gáz is megtalálható, az ehhez kapcsolódó fűtések kialakítása is megvalósítható.
Az ingatlan együttes nagyszerű befektetési lehetőséget nyújt, legyen a cél akár egyéni vagy csoportos szállásolás. A vételár a berendezésekre, gépekre, bútorzatra nem vonatkozik, azok egyéni megbeszélés tárgyát képezik!
A feltüntetett ár az ÁFA-t nem tartalmazza.

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

PRÉMIUM INGATLANÉRTÉKESÍTŐ
Letenye
+36 (30) 551 8808
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.