215 m2-s kiváló állapotú családi ház, egyéb lehetőségekkel.

2836 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapesttől alig egy órás autó távolságra elhelyezkedő, Duna part kisvárosunkban Ráckevén ajánlom figyelmébe az alábbi ingatlant.

Az ingatlan 2017-ben teljesen újjá épült, a 2500 m2 területű telken, ahol egyéb plusz lehetőségek is vannak eredetileg 95-ben épült téglából egy 100 m2-s családi ház.
Jelenlegi tulajdonosa 2017-ben, az eredeti 100 m2-s ház négy falán kívül mindent újjá varázsolt és épített.

Így nyerte el a mai minőségét, formáját a maga 215 m2-s lakórészével. De lássuk az ingatlant, mely saját részre épült és szépült. Már ahogy a telekre érünk látszik, hogy nem mindennapi a kivitelezés, két bejárattal rendelkezik a kapu, az egyik a házhoz vezet, a másik pedig a " telephelyre" (erre a későbbiekben térek ki). A családi ház mindkét terasza illetve az oda vezető rész is térkövezet, a két terasz szinte körbe öleli a házat.

Az ingatlan elrendezése:
Előtérbe érkezünk, itt helyett kapott egy vendég w.c. kézmosóval, majd beljebb lépve elénk tárul az étkező és a konyha. Minőségi - letisztult formája és a ház igényessége is jól látható. Földszinti elrendezése igazán élhető teret ad az ott lakók számára. Többek közt helyett kapott egy háztartási helyiség, mosókonyha, fürdőszoba, három hálószoba, gardrób és a tágas, világos nappali, ahol nem csak az egész család érezheti kényelmesen magát, de a rokonok és az ide látogató barátok is. A házzal egybe épült egy garázs, mely igény esetén akár szobának is használható( kisebb átalakítással).
A ház tervezésekor külön figyelmet fordítottak az energiatakarékosságra, a ház rezsije igen alacsony, eddig az egy havi rezsi még nem haladta meg a 50-60.000.- ft-t (pedig négy tagú család használja),. Fűtése elektromos kazánnal történik, mely radiátorokra kötve üzemelnek, ezen kívül két darab hűtő-fűtő ipari klíma került elhelyezésre. A ház és a hozzátartozó telek riasztórendszerrel ellátott.
A ház tulajdonosa a telek rendezésnél szintén külön figyelmet fordított arra is, hogy a család privát része elhatárolódjon a munkától. A telken helyett kapott egy telephely, melyen található egy 110 m2-s csarnok, 15 m2-s iroda, 45 m2-s raktár..., a telephely bármely más tevékenységre is alkalmas, régebben kerítés elemeket gyártottak itt.

További kérdés esetén állok rendelkezésére.

Kalapács József

Kalapács József

Ingatlanértékesítő
Ráckeve
+36 (20) 933 7966
Kalapács József

Kalapács József

Ingatlanértékesítő
Ráckeve
+36 (20) 933 7966