3. emeleti 3 szobás lakás kellemes környéken eladó

969 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok egy keszthelyi 80-as években átadott, frekventált helyen található, keleti, nyugati fekvésű, 3. emeleti, 1 nappali + 2 szobás jó állapotú panel lakást, mely kimondottan tökéletes kiscsaládosoknak.

Fontosabb jellemzői:
• A lakás 69m2 nettó alapterületű, melyhez tartozik egy tároló, amit 3 lakás használ közösen, valamint ezenkívűl van közös tároló is az alaksorban.
• Lakás felosztása: 1 nappali, 2 szoba, 1 konyha, 1 étkező, közlekedő és 1 fürdő külön toalettel.
• A lakás folyamatos felújításon esett át, de mint minden lakáscserénél tisztasági festést mindenképpen érdemes kalkulálni. A lakás villamoshálozata korszerüsítésre került. A szobákban laminált parketta van, egyes szobákban a külső falak belülről szigetelést kaptak ezzel is növelve a lakás energetikáját. A fürdőszobában, toalettben a szaniterek cseréje megtörtént, a helységek új burkolatot kaptak akkor. Valamennyi helységben jó minőségű Romantic alumínium radiátorokat szereltek fel. A külső nyílászárók cseréje megtörtént, a belső nyílászárok még eredetiek. A konyha bútorzata komplett új bútorzatot kapott gépekkel.
• Lakásban távfűtés van, mely kellemes meleget biztosít a hideg időszakban.
• A lakáshoz erkély nem tartozik, viszont rendkívül jó az elosztása, a terek és kellemes zöld övezetre nyílik. Világos és jó érzés tölt el megtekintéskor, ami nagyon fontos!
• A társasház közelében találhatóak iskolák, óvodák, bölcsőde, bevásárlási lehetőség, posta, gyógyszertár, egyéb szolgáltatók. Balatonpart 15-20 perc sétára van, de autóval 5 perc alatt le lehet érni a partra. A központ talán 10-15 percre van, buszmegálló a közelben, onnan az állomásra is akár le lehet jutni könnyedén.

Elhelyezkedése miatt kimondottan előnyös gyerekes családoknak is, de akár befektetésnek is a Balatonpart közelsége miatt egyaránt tökéletes. Kiadás esetén jó hozamot tud termelni igény esetén.
Jó környéken van, a közelben van játszótér is, gondolva itt a családosokra..

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérdése lenne, kérem forduljon hozzám bizalommal! Az ingatlan bemutatása előre egyeztetett időpontban tud történni, de addig is további képekkel, videóval tudom segíteni a döntését.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.