3 ház nagy telekkel Bélmegyeren

2232 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom az Alföld délkeleti részén, Békés megyének majdnem pontosan a közepén, Békéscsabától 25 km-re fekvő Bélmegyer község csendes utcájában található 90 m2 hasznos alapterületű, tégla falazatú 2 szobás családi házat, és a jobb illetve bal oldalán elhelyezkedő 2 db felújítás alatt lévő ingatlant.
A 90 m2-es ház folyamatosan karbantartott, szigetelt, a közelmúltban a víz és elektromos vezetékek cseréje is kivitelezésre került. Az ingatlan melegéről vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, a gáz nem került bevezetésre, de a lehetőség adott. Az épülethez tartozik még egy nemrégiben igényesen kialakított 35 m2 fedett terasz, valamint további 95 m2 könnyűszerkezetes melléképület, mely jelenleg garázs és tárolóként funkcionál. A parkosított kert dísze a 115 m2 filagória ahol akár nagyobb családi rendezvények lebonyolítása sem okozhat gondot.
A másik két felújítás alatt álló ingatlan egyike 80 m2 tégla építésű 2 szoba+ nappali kialakítású, ahol a nyílászárók, a víz és elektromos hálózat cseréje megtörtént, a fűtésrendszere új kondenzációs gázkazánról üzemel. Burkolás és festés után azonnal költözhető.
A 3. ingatlan 75 m2 vegyes falazatú. Itt jelenleg a tetőszerkezet javítása, a nyílászárók cseréje és a külső vakolás került kivitelezésre. A belső kialakítás is elkezdődött, de ennek befejezése az új tulajdonosra vár a saját elképzelései szerint.
A három ingatlanhoz tartozó, egybenyitott, gondozott 4713 m2-es telek rengeteg lehetőséget nyújt akár nagyobb családok részére. Találunk itt még nagyobb területen kialakított karámot, és egy 50 m2-es állattartásra alkalmas épületet, minőségi anyagokból készült kerti díszkutakat, játszóteret és kutya kennelt is.
A telkek kialakítása miatt a 3 ingatlan lehetőség szerint egyben eladó, a berendezési tárgyak nagy része marad, de megegyezés tárgyát képezik.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a gondozott, csendes falusi környezetben található családi ház, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Nagy János

Nagy János

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 942 7652
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban