3 külön lakás egy családi házban

2425 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A székesfehérvári kórház közelében, egy csendes zsákutcában található ez a 1980-as években épült, 3 szintes családi ház. 2007 és 2013-ban történt felújítások során a három szinten önálló, külön bejáratú lakások kerültek kialakításra. A földszinti és az emeleti lakás nettó 80 négyzetméter körüli, míg a tetőtéri 58 négyzetméter.

Minden szinten hatalmas nappali és még két szoba található. A földszinten és az emeleten hatalmas konyhák is, étkezővel. A tetőtéren amerikai konyhás nappali lett kialakítva. Természetesen mindenhol tágas fürdőszoba is van. Az emeleti részen spájz is, a földszinten pedig gardróbok és egy igazán hasznos téli kert található.

A felújítás során korszerű kondenzációs kazán történt beépítésre és a falak is szigetelve lettek a nyílászárók pedig cserélve. Az árnyékolásról pedig redőnyök gondoskodnak.

A ház, egy 462 négyzetméteres telken fekszik, ami kellően zárt az elhelyezkedésnek köszönhetően. Nem nagy, így legalább kevés munkával jár a karbantartása. Ahhoz ellenben elég nagy, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy a család kedvencei kedvükre szaladgálhassanak benne. A kerti szerszámtároló mellett már készül egy hatalmas fedett kerti kiülő is. Emellett három autó parkolása is megoldott a motoros kapun keresztül megközelíthető udvaron.

Több generáció elszeparált együttélésére alkalmas ingatlan, de akár befektetésnek is ideális. hiszen két lakás áráért, három külön kiadható lakóegységet lehet megvásárolni.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban