3 különbejáratú lakásrész egy házon belül eladó

1508 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Szeretnék bemutatni Önnek EGY TELKEN BELÜL 3db külön bejáratú Dk-i fekvésű épületből álló olyan ingatlant, ami ugyan nézőpont és fantázia kérdése, de több lehetőség is rejlik benne. A szokásos verzión kívűl ez esetben akár TÁRSASHÁZZÁ nyílvánítva külön részekre bontva akár tovább értékesíthető lehetne vagy akár APARTMANOZÁS is komoly hozamot tudna termelni a leendő tulajdonos számára. A 3 épületen kívűl az udvarban található egy ugyancsak tégla építésű külőn bejáratú jelentleg műhelynek használt rész, ami ugyanúgy kihasználható a fent említettekre.

A házrészek elrendezése:
1. Az udvarban hátólról haladva előre 2010-ben építettek egy 36 m2-es tárolót amit jelen pillanatban műhelynek használnak. (lakórésznek is átalakítható)

2. Ezt követi ezután a második épület (1. lakrész) két szintből áll, ez már 2007-ben lett építve. Belépve az alsó szinten egy lépcsőház/szélfogó van, majd befelé haladva az amerikai konyhás-étkező/nappali részbe érünk. Innen nyílik 1 szoba és egy komplett fürdő. A lépcsőházon át kijuthatunk egy kis teraszra, valamint felfelé haladva egy nagyon szép fa lépcsőn az emeletre érkezünk a nappaliba. Onnan nyilik balra két szoba, 1 gardrób majd szemben egy ajtón át találjuk meg a külön zárható toalettet és a fürdőt. Ebben a házrészben minden helység parkettás, de a vizes helységek természetesen kerámia lappal lettek burkolva. Állapota nagyon jó, valamennyi nyílászáró nagyon szép fa nyílászárók.

3. Az utcafronti rész (második lakrész) a 1970-ben megépített, 2,5 m mély 86 m2-es alapokon álló részben taláható 1 nappali, konyha, 3 szoba, fürdő, közlekedő.
A szobák laminált parkettásak a többi helység kerámia lapokkal lettek burkolva.

4. Az utcafronti házból egy falépcsőn haladunk felfelé és egy 1990-ben ráépített emeleten egy amerikai konyhás nappaliba érkezünk. Innen nyílik két utcára néző tetőtéri szoba, valamint fürdő és egy kisebb szoba. Ezt a szintet is komplett külőn lakrésznek használják. A szobák itt is laminált parkettásak a többi helység kerámia lapokkal lettek burkolva.
Ezt a két épületet egy terasz és alatta elhelyezkedő zárt kazánház köti össze, ami garázsként funkcionál, valamint a műhely és az épület között fedett gépkocsibeálló van kialakítva két autó részére.

Egyéb jellemzők:
• Telek nagysága 950 m2, lakótér összesen 320 m2
• Valamennyi nyílászáró redőnyös.
• Az épület újabb részein már van homlokzati hőszigetelés, 38-as téglából lett építve.
• A fűtési rendszer vegyes tüzelés, újabb részben már egyedi gázfűtés is van.
• Az alaprajz tájékoztató jellegű.

Az ingatlan egy kertvárosi részben helyezkedik el, közelben megtalálható több féle bevásárlási lehetőség is, kórház, gyógyszertár. A balatonpart 1km-re van, gyalog 15-20 perc kényelmesen.

Meglátásom szerint ez a lehetőség nem csak azoknak való akik természetesen életvitelszerűen laknának benne, hanem befektetők számára is elgondolkodtató.

Keszthely idegenforgalmi szempontból is nagyon jelentős. Sok látnivalója van, többek között a Festetics Kastély, Balaton múzeum, Csigaparlament, Játék múzeum, Baba múzeum stb. Részben idősebbeknek ajánljuk Hévízt termálvizes fürdői miatt, terápiák és sok egyéb lehetőséget ajánl.
A közelben nagyon sok hely van amit érdemes meglátogatni. Többek között Szigligeti vár, Badacsony, Tapolcán a Tavas Barlang.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, bármiféle kérdese lenne, kérem forduljon hozzám bizalommal!

Üdvözlettel: Kuti AndreaGREAT PROPERTY ON A GREAT PRICE!!!

This building is consist of 3 closed areas and an the additional small local that is used for other purposes. These are on the same lot! It could be used with some adjustment for renting as well! It is very close to the Lake Balaton therefore it is just perfect for tourists! This can make a lot of interest if someone would organize it well.

If any of the further photos have cought your attention please do not hesitate to contact me for further information. I am more than happy to assist you in english or in italian too, as well as german a bit.

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522