3 lakás egy telken

1781 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Székesfehérvár Legnépszerűbb részén, a Vezér utcák környékén kínálom eladásra, ezt a felújításra szoruló 3 külön lakással rendelkező családi házat. Felújítás után ideális lehet bérbeadás céljára vagy összeköltöző nagy családoknak, akik közel szeretnének egymáshoz lakni, de mégis elszeparáltan.

Az épület egy 774 négyzetméteres telken fekszik. Az első lakásban étkező, konyha, 2 szoba, 4 félszoba, 2 fürdőszoba található 91 négyzetméteren.

A második lakásban étkező, konyha, nappali és 3 szoba, 2 fürdőszoba és gardrób kapott helyet, 111 négyzetméteren.

A harmadik lakásban nappali, étkező, konyha, galéria és egy fürdőszoba van az 53 négyzetméteren.

A ház U alakban körbevesz egy délnyugati fekvésű, füvesített udvart. Ideális lehet a szabadidő közös eltöltésére. A ház mögött még maradt hely konyhakertnek is.

A házat 2015-ben külső szigeteléssel látták el. A fűtés jelenleg mindenhol gázkonvektorral van megoldva, de a szükséges felújítás adja a lehetőséget, hogy más gazdaságos megoldást alkalmazzanak helyette.

Parkolás az utcán lehetséges, de természetesen az udvaron is ki lehet alakítani egy kocsibeállót. Vagy a 3. lakás feláldozásával garázs is megoldható.

Elhelyezkedés szempontjából az egyik legkeresettebb helyen van ez az otthon. A városközpont akár gyalogosan is elérhető. De természetesen autóval ez csak pár perc, mint ahogy az autópálya elérése is. Aki pedig esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!
Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila

Wollein Attila

Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban