3 szobás belvárosi lakás, örök panorámával!

9009 Nyomtatás Ajánlás Facebook

3 szobás belvárosi lakás, örök panorámával!

Gyula üdülővárosának belvárosi részén egy szépen felújított 3 szobás, nagykonyhás, dupla erkélyes lakást kínálunk eladásra. Az ingatlan felújítása során új műanyag nyílászárókat, új műanyag, több ponton zárodó, biztonsági bejárati ajtót, illetve a konyha, közlekedő, fűrdőszoba, Wc helységei szép hidegburkolatot kaptak. A lakásban be lett szerelve egy új inverteres klíma is, amely az öszes helység hűtéséről gondoskodni képes és a fűtésbe is be tudd segíteni. A lakás fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak.

Az ingatlan elosztása: előszoba, 3 külön bejáratú nagy szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, Wc, 2 erkély.

A lakás tégla falazatú, teljesen egyedis és a közös költsége is mindössze: 4.000 Ft., amely tartalmazza a lépcsőház takarítást, karbantartást, biztosítás és közös képviselő díjját.

A lakás összes lakható területe: 86 m2.
A két erkély összesen: 8 m2.

Ammenyiben felkeltette érdeklődését ez a nagyon jó elrendezésű, szépen felújított, 3 szobás, klimatizált, belvárosi lakás, vagy bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban hívjon bizalommal a: 06 70 457-4392 es telefonszámon.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.