3 szobás családi ház ipari árammal!

7872 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Családi ház saját présházzal és ipari árammal!

Eladó családi ház Sarkad városában, Békés Megye egyik legdinamikusabban fejlődő településén. Az épület 1976-ban épült teljes egészében téglából, amely 2004 évben esett át kisebb, nagyobb felújításokon. Az ingatlan szerkezetileg kifogástalan állapotban van, illetve a hozzá tartozó 700 nm-es telek is rendezett, ahol gyümölcsfákat, présházat és filagóriát is találunk. A házban 3 szoba, 2 konyha, fürdőszoba, külön WC, kamra és kazánház található. A helységek tágasak és jó elosztásúak. A ház fűtéséről egy gázkazán és a hozzá tartozó lapradiátorok gondoskodnak, de a kazánházban egy vegyes tüzelésű kazánnal is meg lehet oldani a fűtést. Az ingatlanban ipari áram van bevezetve, így az saját vállalkozásra vagy egyéb lehetősségekre is alkalmas lehet. A ház egy csendes kis utcában található, ami a város központjától mindössze pár perces sétára van.

Az ingatlan lakóterülete összesen: 100 nm.
A fedett terasz területe: 10 nm.
A telek területe: 700 nm.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a nagyon szép családi ház, amely a lehetőségek tárházát rejti magában és egy élhető, békés, dinamikusan fejlődő településen szeretne letelepedni hívjon bizalommal a: 06/70 457-4392-es telefonszámon.
Az ingatlan adás-vételével kapcsolatos ügyintézésben is állunk rendelkezésére.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.