3 szobás családi ház kedvező áron!

260 Nyomtatás Ajánlás Facebook

3 szobás családi ház kedvező áron!

Eladó Gyula Fürdőváros Gyulavári városrészén egy csendes, rendezett utcában lévő, 1960-as években épült és 2018-2020 években felújításokon átesett (nyílászárók cseréje, aláfalazás, villanyvezetékek cseréje, tetőszerkezet felújítása) tégla falazatú családi ház.
Az ingatlanban két tágas szoba és egy világos nappali helység található, amelyek külön-külön bejárattal rendelkeznek. A konyhához tartozik egy szép, hűvös kamra is. Az ingatlan fűtéséről több mobil kandalló gondoskodik jelenleg, de a gázvezeték a telek határon található, így azt alacsony költséggel be lehet vezetettni az ingatlanba. A házban a felújítás során a teljes villamos hálózat korszerűsítése, nyílászárók cseréje (új fa) is megtörtént.
Az ingatlanhoz tartozik egy 2039 m2-es teljesen körbekerített udvar is, ahol egy kocsibeálló és több tároló helyiség lett építve.
Az ház lakóterülete: 87 m2.
Az udvar összesen: 2039 m2.
Amennyiben ez a kedvező árú, részben felújított, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban