3 szobás ikerház a Magyarvároson

527 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Gyula Magyarváros részen található 126 m2 hasznos alapterületű, tégla falazatú ikerház felét. A 2 szintes ingatlan tágas helyiségeinek köszönhetően akár több gyerekes családnak is remek lehetőséget nyújt, hiszen itt mindenki megtalálhatja a számára szükséges teret. Az ingatlan szerkezetileg jó állapotban van, igény szerinti felújítást követően, de akár egy tisztasági festés után is azonnal költözhető. A ház fűtését gázkonvektorok biztosítják, meleg víz ellátásáról átfolyós vízmelegítő gondoskodik.
A rendezett, saját telek mérete 623 m2, itt helyet kapott egy kb 70 m2-es melléképület, mely 3 db garázsból és egy nyitott tárolóból áll.
Elhelyezkedésének köszönhetően boltok, piac, gyógyszertár, közintézmények szinte karnyújtásnyira találhatóak, de a belváros is pár perc gyaloglással könnyen elérhető.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a tágas ikerház, mely a Magyarváros frekventált részén található, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Nagy János

Nagy János

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 942 7652
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban