3 szobás lakás az 5. emeleten

4611 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa belvárosához közel, a Berzsenyi utcában eladó egy 67 nm hasznos alapterületű lakás. Az ingatlan a 10 emeletes tömb 5. emeletén található. A tömb már a panelprogramon átesett, mely során kicserélésre kerültek a nyílászárók, valamint a társasház külső homlokzati hőszigetelést kapott. A lakáshoz saját illetve közös tároló is tartozik.

Az ingatlan a 2019-s évben felújításon esett át, mely során megújult a fürdőszoba, valamint a folyosón elhelyezésre került egy klíma is. A nyílászárók redőnnyel ellátottak. Az ingatlan közös költsége 36.000 Ft, amely 6 év múlva lecsökken 24.000 Ft-ra. A lakás helyiségeit egy központi kazán fűti, de a radiátorok egyedi mérőórával ellátottak. A fűtés díját a közös költség tartalmazza. A lakás helyiségei: 3 szoba, egyik erkélykapcsolattal, fürdőszoba, wc, konyha, folyosó. Gépjárművel a tömb előtti parkolóban ingyenesen lehet!

Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7.

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.