3 szobás tégla családi ház elérhető áron!

11720 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Családi ház saját présházzal és ipari árammal!

Eladó családi ház Sarkad városában, Békés Megye egyik legdinamikusabban fejlődő településén. Az épület 1976-ban épült teljes egészében téglából, amely 2004 évben esett át kisebb, nagyobb felújításokon. Az ingatlan szerkezetileg kifogástalan állapotban van, illetve a hozzá tartozó 700 nm-es telek is rendezett, ahol gyümölcsfákat, présházat és filagóriát is találunk. A házban 3 szoba, 2 konyha, fürdőszoba, külön WC, kamra és kazánház található. A helységek tágasak és jó elosztásúak. A ház fűtéséről egy gázkazán és a hozzá tartozó lapradiátorok gondoskodnak, de a kazánházban egy vegyes tüzelésű kazánnal is meg lehet oldani a fűtést. Az ingatlanban ipari áram van bevezetve, így az saját vállalkozásra vagy egyéb lehetősségekre is alkalmas lehet. A ház egy csendes kis utcában található, ami a város központjától mindössze pár perces sétára van.

Az ingatlan lakóterülete összesen: 100 nm.
A fedett terasz területe: 10 nm.
A telek területe: 700 nm.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a nagyon szép családi ház, amely a lehetőségek tárházát rejti magában és egy élhető, békés, dinamikusan fejlődő településen szeretne letelepedni hívjon bizalommal a: 06/70 457-4392-es telefonszámon.
Az ingatlan adás-vételével kapcsolatos ügyintézésben is állunk rendelkezésére.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.