3 szobás tégla ház a fürdő övezetben!

5037 Nyomtatás Ajánlás Facebook

3 szobás tégla ház a füdő övezetben!

Eladásra kínálom Gyula Füdrővárosában a belvárostól és a Várfürdőtől mindössze 10 perc sétával megközelíthető 1975-ben épült, csendes utcában található nappali és 2 szobás családi házat. A ház tégla falazatú, amely statikailag kifogástalan állapotban van. Az ingatlanhoz egy 545 m2-es rendezett udvar tartozik, ahol több melléképület is található. A háztól pár percre találhatunk élelmiszerboltot, iskolát, óvodát, játszóteret. A fűtésről egy központi gázkazán és lapradiátorok és egy nagyon szép kis mobilkandalló gondoskodik. Az ingatlan állapotából adódóan tökéletes választás lehet olyan családok részére, akik felújítandó házat keresnek, ami kifogástalan statikai állapotban van.

Az ingatlan hasznos lakóterülete: 82 m2.
A telek összesen: 545 m2.

Az ingatlan belső elosztása: 1 nappali, 2 szoba, konyha, ebédlő, fürdőszoba, WC, kamra, kazánház.

Amennyiben ez az igen jó helyen lévő, előnyös elosztású, tágas és elérhető áron lévő családi ház felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392 telefonszámon a hét bármely napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.