300m2-es Luxusingatlan a Nagyerdő közelében!

1275 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Debrecen Exklúzív környékén, a Nagyerdő közelében várja szerencsés tulajdonosát egy álomszerű, különleges luxusingatlan 2022. évi átadással. Jelenleg az ingatlan 40%-os készültségi fokon tart, tehát ajánlom azoknak, akik nem szeretnének belefogni egy teljes építkezésbe, de mégsem szeretnének egy teljesen kész házat, hanem nagyrészben saját ízlésükre szabhatják leendőbeli otthonukat.

Az ingatlan külső és belső főfalai PTH 30 N+F téglából épülnek, belső oldalon vakolva, külső oldalon hőszigetelve. A homlokzat 10 cm-es grafitos polisztirol szigeteléssel, nemes vakolattal. Továbbá a belső válaszfalak 10-es PTH téglából és 10-es falazó elemből épülnek.

Az ingatlan 45 m2-es duplagarázzsal rendelkezik, és egy hatalmas 100m2-es, nyugat-keleti tájolású tágas nappali-étkező-konyha és előszoba, az emeleten 2db erkéllyel rendelkező hálószoba, ezen kívül további 3db hálószoba, 2db fürdőszoba és nem utolsó sorban egy 400m2-es füvesített kert öntözőrendszerrel fogadja lakóit és vendégeit,. Az ingatlan rendkívül fényes, köszönhetően fekvésének és sok ablakának, melyek műanyag, háromrétegű fokozott hővédelmi igényeket kielégítő ablakok belül-fehér színben, kívül-antracit színben, az erkély és terasz ajtók, pedig fix-toló, illetve bukó-nyíló kivitelűek, mindegyiken szúnyogháló elhelyezéssel. A vételár továbbá tartalmazza a rejtett redőnytok kialakítását, elektromos szereléssel, elektromos hőszigetelt alu.redőnnyel.

Hőszivattyús fűtési rendszer teszi szükségtelenné a gáz használatát, ez a vevő extra igénye szerint kiegészülhet a házat teljesen önellátóvá tevő napelemes rendszerrel.

A gyönyörű ház és a lakók biztonságáért teljeskörűen kiépített mozgás érzékelős riasztórendszer és kamerarendszer felel, továbbá egy videó kaputelefon kivitelezése (földszinten 2 kezelő, emeleten 2 kezelő).

Klimatizálás: Gree U-crown Silver inverter 2,7 kW beltéri egység a szobákban, 2 db Gree U-
crown Silver inverter 5,3 kW beltéri egység a földszinten.

Jó ízléssel kiválasztott burkolóanyagok és kivételesen gondos, ellenőrizhető építési-tervezési folyamat végén születik meg ez a luxus otthon, melynek tervező-kivitelezője készséggel mutatja be komoly vevő esetén referencia házait a város frekventált részein.

A kivitelezés jelen szakaszától a vevővel együtt gondolkodva, egy csapatként fejezzük be a házat! Minden felelősség a miénk, minden öröm a tulajdonosé. Mi így építünk...

Az ingatlantól 3 perc sétára található a Nagyerdő és alig 5 perc autóútra a józsai autópálya felhajtója. Remek infrastrikúrával rendelkezik, bevásárlási lehetőség, buszmegállók, villamosmegálló sétatávolságra megtalálható.


Keressenek bizalommal megadott
elérhetőségeimen!

Glotz Cynthia

Glotz Cynthia

Ingatlanértékesítő
Salgótarján
+36 (20) 342 0031
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban