35nm-es, dupla galériás lakás a Csarnok negyedben eladó!

237 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest VIII. kerületében a Csarnok negyedben eladó egy földszinti, udvari nézetű, nagyon csendes, azonnal költözhető,
35 nm-es társasházi öröklakás. Az épület és a lakás is átlagos állapotú.

A lakás ugyan csak 35 nm alapterületű, de a két állógalériával kényelmes otthont alakítottak ki benne. Helyiségei: előszoba, konyha, étkező, fürdőszoba WC-vel, nappali. A 16 nm-es nappali belmagassága 3,8m, felette egy 6,8 nm-es állógaléria található. A konyha, étkező, fürdőszoba belmagassága 4,5 m, felettük szintén egy 9 nm-es állógaléria van. A nappali hagyományos parkettával, a galériák padlószőnyeggel, a többi helyiség járólappal burkolt. A teljes konyhabútor elektromos tűzhellyel, szagelszívóval a vételár részét képezi. A többi bútor is igény szerint maradhat külön költség nélkül. A konyharészt 2011-ben alakították ki, akkor teljesen új víz és villanyvezetékeket szereltek benne. A melegvizet elektromos villanybojler adja, a fűtésről elektromos radiátor és gázkonvektor biztosítja. Vastag falazatának köszönhetően (60cm!) télen-nyáron kellemes benne a hőmérséklet. A nyílászárókon biztonsági rácsok vannak. A parkolás a környéken fizetős.

Remek elhelyezkedésének köszönhetően percek alatt elérhetőek a metrók, a körúton közlekedő villamosok, troli és a Rákóczi téri csarnok is pár percre található.
Ajánlom ezt a lakást főleg fiataloknak, mivel alaprajzának köszönhetően mindenki megtalálja benne a saját életterét és a város bármely része a tömegközlekedés révén gyorsan elérhető.
Irányára: 22,9 millió.
Ha felkeltette hirdetésem az érdeklődését, ne habozzon hívjon bátran a hét bármely napján! Várom megtisztelő hívását!

Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ingatlanértékesítő
Budapest 14. kerület
+36 (20) 329 3443
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ingatlanértékesítő
Budapest 14. kerület
+36 (20) 329 3443