37 nm-es 2 szobás felújított lakás a Hungárián eladó

997 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Budapest XIV. kerület Istvánmező városrészében, a Hungária körúton, az Egressy út és a Thököly út közötti szakaszán eladó egy 37 nm-es, világos, erkélyes, teljes körűen, frissen felújított, 3. emeleti lakás. A környék remek infrastrukturával rendelkezik, a belváros bármelyik irányban nagyon gyorsan elérhető. A parkolás az utcán fizetős. A ház egy nagy fákkal teli udvart ölel körbe, az 5 emeletes épületben lift van.

A jó helykihasználású, fiatalos otthonba a kert felöli, tágas folyosóról lépünk be. A lakásban, noha csak 37 nm, a nappali, konyha, közlekedő mellett egy ablakkal rendelkező félszobát és egy fürdőszobát is kialakítottak. A nappali a körút felé, a konyha és a hálószoba a kertre néz. A fűtést kis gázkazán radiátorokkal biztosítja, a melegvizet Ariston villanybojler adja. A nyári meleg ellen klímával lehet védekezni. Ablaka háromrétegű, hő és hangszigeteléssel ellátott, redőnyözött. Minden helyisége szép színű lamináltpadlóval burkolt, a fürdőszoba járólapos. A teljes kényelmet a fürdőben levő masszázs zuhanykabin csak fokozza. A konyha teljes berendezése a vételár részét képezi, a lakásban található gázcsonkkal új tulajdonosa a saját ízlése szerint alakíthatja ki a főzési lehetőségeket. Azonnal költözhető.

Az ingatlan a mellette levő lakással osztatlan közös tulaJdonban van, melyről a felek használati megosztásról szóló szerződést kötnek, így a lakást akár hitelre is megvásárolhatja.

A lakást jó szívvel ajánlom fiataloknak, könnyű megközelíthetősége miatt az idősebb korosztálynak is, de kiadásra is kiváló lehetőséget jelent.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot!

Irodánk teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Budapest XIV. In the Istvánmező district of the district, on Hungária körút, on the section between Egressy út and Thököly út, a 37 sqm, bright, balcony, fully, newly renovated, 3rd-floor apartment is for sale. The area has a great infrastructure, the city center can be reached very quickly in any direction. Parking on the street is paid for. The house is surrounded by a courtyard full of large trees, the 5-storey building has an elevator.

We enter the well-used, youthful home from the spacious hallway facing the garden. The apartment, although only 37 sqm, has a living room, kitchen, hallway, a half-room with a window, and a bathroom. The living room faces the boulevard, the kitchen and the bedroom overlook the garden. Heating is provided by small gas boiler radiators, hot water is provided by an Ariston electric boiler. You can protect yourself from the summer heat with climate. Its window has three layers, heat and sound insulation, shutters. All rooms have beautiful colored laminate floors and the bathroom is tiled. Total comfort in the massage shower cabin only enhances comfort. The complete equipment of the kitchen is part of the purchase price, with the gas connection in the apartment, the new owner can design the cooking possibilities according to his own taste. Can be moved immediately.

The property is in an undivided common property with the apartment next to it, on which the parties enter into a usage-sharing agreement, so you can even buy the apartment on credit.

I recommend the apartment to young people with a good heart, due to its easy accessibility to the older age group, but it is also an excellent opportunity for renting out.
The price is: 74 000 Eu.

If you are interested in the property, please contact me!

Our office is at the disposal of sellers and buyers with full administration! We offer preferential loan schemes to finance the property selected from our offer. In order to conclude the sales contract, we provide reliable legal assistance on request, and we also provide assistance in handling matters related to the sale.

Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ingatlanértékesítő
Budapest 14. kerület
+36 (20) 329 3443
Megyesi Éva

Megyesi Éva

Ingatlanértékesítő
Budapest 14. kerület
+36 (20) 329 3443

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.