4. emeleti jó állapotú lakás a keleti városrészben

1688 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa keleti városrészében, az Attila utcában eladó egy jó elosztású, 50 nm-s lakás. A lakás egy 4 emeletes tömb 4. emeletén helyezkedik el.
Az ingatlanban 2011-ben esztétikai felújítás történt, mely során a burkolatok újultak meg, a tulajdonos a festési munkálatokat 2-3 évente elvégeztette, illetve a lakás új vízmelegítőt kapott. Ezeken kívül jelentős felújítás az épület belül nem volt. A lakás normális, megkímélt állapotú, igény esetén esztétikai felújítás után költözhető. Tavaly a panelprogram keretében az egész tömb új külső nyílászárókat, valamint homlokzati hőszigetelést kapott. A lakás helyiségei: 2 szoba, 1 félszoba, konyha, fürdő, folyosó, kamra. A konyhából nyíló szoba akár hálószobának, akár étkezőnek is használható. A helyiségeket gáz-konvektorok melegítik. Minden közmű egyedi mérőórával rendelkezik. A lakáshoz tartozik tároló, az autók parkolása az épület előtt ingyenesen megoldott. A lakás közös költsége 20.000 Ft, mely tartalmazza a panelprogram törlesztőrészleteit is.
Az ingatlan akár befektetésnek, akár kisebb családok életterének is tökéletes választás, ráfordítással nagyszerű otthon alakítható ki belőle.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal!

Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808
Stolcz Gábor

Stolcz Gábor

Ingatlanértékesítő
Letenye
+36 (30) 551 8808