4 és fél szobás családi ház a Németvároson

3010 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Eladásra kínálom Gyulán a Németvároson, csendes utcában az Élővíz-csatorna közelében található vegyes falazatú 130 m2 hasznos alapterületű családi házat. Az ingatlan aláfalazása és vízszigetelésének kialakítása a korábbi években megtörtént. A helyiségek aljzatbetonozása részben kivitelezésre került, 2 szobában hajópadló található. Az elmúlt évek során korszerűsítés és felújítási munkálatok nem történtek, csak állagmegóvási folyamatok. A ház fűtése megoldható vegyes tüzelésű és gáz kazánnal is, radiátoros hőleadással. Meleg víz ellátásáról átfolyós vízmelegítők gondoskodtak.
Az ingatlan szerkezetileg jó állapotú, de felújítást igényel. Ezt követően akár két generáció, vagy nagycsaládosok együttélésére is alkalmas lehet.
A telek mérete 615 m2, melyen kisebb tárolót és egy nagyobb melléképületet találunk, ez utóbbi inkább bontást igényel. Sarki telek révén az udvarra történő bejutás több irányból is megoldható.
Elhelyezkedésének köszönhetően az Élővíz-csatorna szinte az udvar végében folyik, Gyula belvárosa 5 perc sétával könnyedén elérhető.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a szerkezetileg jó állapotú, nagy családi ház, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Nagy János

Nagy János

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 942 7652
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban