4 külön lakás egy családi házban +1 ráadás

4226 Nyomtatás Ajánlás Facebook

A székesfehérvári legkedveltebb helyén az Öreghegyen eladó ez az 1978-ban épült, 3 szintes családi ház. A jelenleg is zajló felújítások során, a három szinten önálló, külön bejáratú lakások kerültek kialakításra. A földszinti és az emeleti lakás 84-84 négyzetméter, míg a szuterén részen elhelyezkedő 65 négyzetméter + a garázs. Ezen kívül az udvaron található még egy felújított 40 és bónuszként egy felújtásra szoruló 56 négyzetméteres önálló ház is. Befektetőknek bérbeadásra, illetve nagy családoknak összeköltözésre ideális választás.

A földszinten amerikai konyhás nappali, két szoba, spájz és fürdőszoba található. Az emeleten 3 szoba, konyha, spájz, fürdőszoba helyezkedik el. Míg a szuterén szinten 2 szoba, gardrób, háztartási helyiség, fürdőszoba és garázs került kialakításra.

A felújítás során cserére kerültek a víz-szennyvízvezetékek, az elektromos hálózat nagy része, külső-belső nyílászárók. A fürdőszobák is teljesen újak. A fűtéshez és a melegvízellátáshoz korszerű kondenzációs kazán történt beépítésre. A fűtés szintenként szabályozható és mérhető! Az árnyékolásról pedig redőnyök gondoskodnak az utcafronti ablakokon.

A ház, egy 1120 négyzetméteres telken fekszik. Elég nagy ahhoz, hogy a már kialakított 4 lakrészhez és a még felújítandó házhoz kellő méretű udvar maradjon, az igény szerint kialakítandó gépkocsibeállók mellett. Jut még hely, hogy kerti partikat rendezzenek rajta, vagy a családok kedvencei kedvükre szaladgálhassanak benne.

Elhelyezkedés szempontjából jó helyen van ez az otthon. Az autópálya és a város is pár perc alatt elérhető autóval. Aki esetleg a tömegközlekedést választja annak is csak pár perces séta, hogy a közeli buszmegállók valamelyikét elérje.

Komoly érdeklődőket várunk, akik nem szeretnének éveket várni egy ilyen szintű új építésű lakás kivitelezésére és kockáztatni, hogy drágábba fog kerülni, mire elkészül. Az elmúlt hónapokban tapasztalt anyagok és munkadíjak áremelkedése ide is be fog gyűrűzni, ezért érdemem most lecsapni rá, amíg még ennyiért megvehető!

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is.

Wollein Attila
PRÉMIUM

Wollein Attila

3 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Székesfehérvár
+36 (70) 329 5030
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban