4 szobás családi ház Gyulán!

5586 Nyomtatás Ajánlás Facebook

4 szobás családi ház Gyulán!

Eladásra kínálom Gyula városának Gyulavári kertvárosi részén ezt a nagyon jó szerkezeti állapotú, nappali + 3 szobás, csendes kis utcában található, családi fészket. Az ingatlanhoz tartozik egy 760 m2-es udvar, ahol szép és egészséges gyümölcsfák árnyékában élvezhetjük a zamatos, szezonális gyümölcsöket. Ez a ház kiválóan alkalmas lehet, olyan pároknak is, akiknek már van gyermekük, vagy csak szeretnének, mert a kertvárosi részen óvoda, iskola és játszótér is található. Aki megunta a nagyváros zsivaját és egy szép, élhető kis városrészben szeretne családot alapítani, annak csak ajánlani tudom ezt a 60-as években épült, rengeteg fantáziát rejtő, vegyes falazatú házat.

Az ingatlan hasznos lakóterülete összesen: 107 m2

A porta területe: 760 m2.

Az ingatlan elosztása: nappali + 3 szoba, fürdőszoba, konyha, WC, kazánház és egy terasz.
A ház a 60-as években épült, mely 2019 évben esett át felújítási munkákon. A felújítások során a nyílászárók, elektromos hálózat lett cserélve, az ingatlan külső hőszigetelést kapott és a tetőszerkezet egy része is cserélve lett (gerendák, cseréplécek). Az ingatlan összközműves, de a fűtésrendszere nem lett befejezve, amihez a felszerelések részben rendelkezésre állnak (vegyes tüzelésű kazán és a rézcsövek), a gázfűtés is megoldható, mivel a gázcsonk az utcán van. A későbbiekben kialakított fűtésrendszernek egy új Schieder kémény is fel lett építve. Az udvaron lévő gyümölcsfák locsolásához egy fúrt kutat is találhatunk. A ház vegyes falazatú, viszont az aláfalazása és szigetelése is el lett végezve a felújítási munkálatok során, ennek köszönhetően vizesedés nem látható és az épület statikailag is kifogástalan. A fürdőszoba és konyha helyiségek szorulnak ugyan felújításra, de az ingatlan eladási ára ezt bőven fedezi!

Amennyiben ez a jó szerkezeti állapotú, 4 szobás és jó környezetben fekvő, alacsony fenntartási költségekkel élhető ház felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06/70 457-4392-es telefonszámon.

Igény szerint irodának az adás-vétellel kacsolatos teljes ügyintézést (tulajdonlap beszerzése, hiteltanácsadás, energatikai bizonyítvány beszerzése, adás-vétel lebonyolítása) válalja.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392