4 szobás Komfortos tanya Domaszéken

774 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Domaszék külterületén gazdálkodásra alkalmas tanya, lakható komfortos vályog falazatú ingatlannal,1000nm-es telken gazdasági épülettel, és a hozzákapcsolódó 1877nm-es gazdálkodásra alkalmas földdel eladó.
A lakóépület fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja. A vízellátás fúrt kútról hidroforral van megoldva. Az ingatlan jó elrendezésű, 4 szoba, nagy konyha és egy száraz pince is található benne. Ideális lehet nagycsaládosok részére is.
Az udvar rendezett, nagy árnyékot adó fák, valamint állattartásra alkalmas épületek is helyet kaptak. Az ingatlanhoz tartozik 1 hold föld is, ami jelenleg bérbe van adva, művelés alatt áll. Ha úgy dönt Ön is művelheti, de a jelenlegi bérlők is szívesen gazdálkodnának tovább rajta.
Az ingatlan a város szélén helyezkedik el, télen, nyáron könnyen megközelíthető.
Az ügyvédi munka, a hitelügyintés, valamint az energetikai tanúsítvány kiállítása szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal
eredményesebben fog célba érni.

Kérem, tekintse meg a tájékoztató alaprajzot!
Kérdéssel, időpont egyeztetéssel forduljon hozzám bizalommal!
Gácser Zoltán
+36309081764

Gácser Zoltán

Gácser Zoltán

Kapcsolattartó
Szeged
+36 (30) 908 1764
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.