4 szobás lakás eladó Keszthely kedvelt lakótelepén

2783 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Kedves Érdeklődő!

Árcsökkenés figyelem!!!! 2-3 gyermekes családnak, akár most indulóknak kiváló lehetőség ez a 4 szobás 3. emeleti lakás!
Költözhető, teljesen tiszta rendben tartott ingatlanról van szó. Idővel akár teljesen magára is szabhatja, de most a lényeg, hogy nem kell komolyabb ráfordítással kezdenie.

Eladásra kínálok egy keszthelyi 90-es években épült, keleti városrészben elhelyezkedő, keleti és nyugati fekvésű, világos, 3. emeleti, 4 szobás, 75m2-es lakást.

Fontosabb jellemzői:
• A lakás 75m2 és ehhez tartozik egy kis tároló, valamint van a társasháznak közös tárolója is. A társasházat a 90-es években építették, csúsztatottzsalus szerkezet jellemzi, ez külső szigetelést is kapott.
• Lakás felosztása: 1 erkélykapcsolatos nappali, 1 konyha étkezővel, 3 szoba, 1 fürdő és külön toalett és egy kis közlekedő. Kérem tekintse meg a tájékoztató jellegű általam készült rajzot további részletekért. A közlekedőben van két beépített szekrény is.
• Valamennyi helységben laminált parketta lett az imént lerakva, valamint külső nyílászárók teljesen újjak. A kazánt már kicserélték, amit egy tisztasági festés is követett 2017-ben. Valamennyi nyílászárón van redőny is és szúnyogháló.
• Egyedi gáz fűtés jellemzi, ezáltal a havi költség kedvező, illetve maga szabályozhatja.
• Valamennyi szoba nyugodt, kellemes zöld övezetre nyílik, szépen parkosítva van a környék.
• A társasház közelében, 5 perc sétára található élelmiszerbolt, posta, óvoda, iskola, gyógyszertár, kórház, templom, játszótér gyermekes családoknak. A központi, Fő tér, Festetics Kastély parkja, orvosi rendelő is kb. 10 perces sétával megközelíthető.
A háztól 2 percre lévő buszmegállóból helyijárattal egészen az állomásig is lehet közlekedni igény szerint. Aki a Balatonpartra vagy strandra menne a nagy melegben annak ez a lehetőség akár tökéletes is lehet. De természetesen vannak folyamatos buszjáratok amivel akár messzebb is el lehet menni, akár Hévízre fürdeni stb.

Elhelyezkedése miatt előnyös gyerekes családoknak is, de akár befektetésnek is a Balatonpart közelsége miatt egyaránt tökéletes. Az utóbbi elég komoly hozamot tud termelni.

Itt az épület alatt a bejáratnál van PLUSZ OPCIÓKÉNT egy 12 m2-es garázs, ami elég kényelmes tud lenni, hisz akár autónak, vagy babakocsinak egyéb pakolási lehetőségekre is kitűnő. Mindemellett a ház előtt ingyenesen van parkolási lehetőség. A garázs 2,5mft felárral megvásárolható, akár alku tárgya is lehet.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES!

Ha ezen ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérem forduljon hozzám bármikor bizalommal! Ha esetleg több információra lenne szüksége, akár még több képre, kérem jelezze.

A jelen helyzetre való tekintettel fokozott óvatossággal, de be tudom mutatni az ingatlant komoly vevő esetén, valamint ügyvédi szerződés lebonyolításában is tudok segíteni. Csak keressen bátran a kulcs nálam!

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522
Kuti Andrea

Kuti Andrea

Ingatlanértékesítő
Keszthely
+36 (30) 231 6522

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.