Ez az ingatlan foglalózva van

4 szobás újszerű családi ház Gyulaváriban!

393 Nyomtatás Ajánlás Facebook

4 szobás újszerű családi ház Gyulaváriban!

Új ingatlan vásárlása miatt eladóvá vált Gyula Fürdőváros Gyulavári városrész elején egy csendes utcában lévő, 2007 évben épült tégla falazatú családi ház.
Az ingatlan helységeinek elosztásából adódóan tökéletes lehet akár két generációs családok részére is, mivel a házban egy tágas nappali, illetve három külön bejáratú szoba lett kialakítva. A konyha is korszerű, amelyhez tartozik egy hűvös kamra is. A ház központi részén egy közlekedőt találhatunk, amelynek köszönhetően az összes helység külön-külön megközelíthető, így könnyebbé téve a mindennapi együttélést akár nagyobb családok részére is. Az ingatlanban a fürdőszoba is szépen felújított és jól felszerelt.
Az ingatlan fűtéséről egy korszerű kombi gázkazán gondoskodik, amely kényelmesen ellátja a ház fűtését és a melegvízét. A házban a teljes villamos, vízvezeték hálózat korszerűsítése is megtörtént. A házban ki lett alakítva a 3 fázis, ezért a későbbiekben a megújuló energiaforrás (nap ellem) kiépítésének sincs akadálya. A ház új nyílászárókkal és külső hőszigeteléssel ellátott.
Az ingatlanhoz tartozik egy 682 m2-es teljesen körbekerített, parkosított udvar is, ahol egy szép kerti tó is ki lett építve.
Az ház lakóterülete: 113 m2.
Az udvar összesen: 682 m2.
Amennyiben ez a hibátlan elosztású, szép állapotú, alacsony fenntartási költségekkel rendelkező ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.

Szentléleki Tamás

Szentléleki Tamás

Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban