5 db aparmann és vendéglátó közel 300 m2-en a belvárosban!

18440 Nyomtatás Ajánlás Facebook

5 db aparmann és vendéglátó közel 300 m2-en a belvárosban!

Eladásra kínálom Gyula füdrővárosának szívében, a magyarvárosi részen, a Várfürdőtől és a belvárostól mindössze 5 perc sétával megközelíthető 70-es években épült és 2020 évben teljes felújításon átesett tégla falazatú apartman hálózatot, amelyhez egy vendéglátó egység és egy kozmetikai szalon is tartozik. Az ingatlanban jelenleg 5 db teljesen külön álló saját fürdőszobával, WC-el kialakított apartman található, de egy kis átalakítással még legalább 3 db apartmant lehet kialakítani. Az ingatlanban találhatunk egy nagyon szép állapotú vendéglátó egységet, melyhez egy konyha és raktárhelyiségek tartoznak. Az épület felújítása során új villamoshálózatot, szigetelést és szintén új nemesvakolatot kapott. Az ingatlanhoz tartozik az utcán kialakított 5 db. ingyenes parkolóhely, valamint egy saját parkoló, ahol további 3 járműnek van lehetőssége kényelmesen leparkolni.

Az ingatlan lakóterülete: 285 m2.
Fedett terasz területe: 12 m2.

Az ingatlan belső elosztása: 2 előszoba, 1 vendéglátó egység, 1 üzemi konyha, 10 szoba, 5 fürdőszoba, 3 raktárhelység, 1 konyha és 1 kozmetikai szalon.

Az épület klimatizált, a fűtésről gáz-cirkós fűtéskazán és lapradiátorok gondoskodnak.

Amennyiben ez a tökéletes helyen lévő, praktikus elosztású, teljesen felújított, akár többrétű vállalkozás céljára is alkalmas 5 aparmanból álló és 10 szobás ingatlan akár teljes felszereltséggel felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a +36 70 / 457-4392 telefonszámon.

Szentléleki Tamás
PRÉMIUM

Szentléleki Tamás

4 éve a Városi Ingatlaniroda tagja
Ingatlanértékesítő
Gyula
+36 (70) 457 4392
E-office
Szerezz meghívót a szabad helyekre
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban