5. emeleti, felújított lakás a Kodály utcában

12003 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Nagykanizsa Keleti városrészében, a Kodály utcában eladó egy 10 emleletes tömb 5. emeletén található, 53 nm hasznos alapterületű lakás.
A tömb a panelprogramon már átesett, mely során a külső homlokzati hőszigetelés megtörtént, de a nyílászárók cseréje nem. A lakásban a 2017-s évben jelentős felújítás történt, mely során megújult a teljes víz- és villamoshálózat, a hideg és melegburkolatok, a bejárati ajtó, a fürdőszoba, és a konyha is. A lakás fűtése házközpontilag megoldott, a fűtőtestek egyedi mérőórásak. A lakás helyiségei: 2 teljes értékű szoba erkélykapcsolattal, étkezős konyha, fürdőszoba, wc, folyosó. A lakáshoz közös tároló is tartozik. Autóval a tömb számára kialakított parkolóban lehet ingyenesen parkolni. A lakás közös költsége 20.500 Ft, mely magában foglal 8.000 Ft fűtésdíjat.
Állapotának köszönhetően esztétikai felújítás után azonnal költözhető, így mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az ingatlant. Lakhatásra, és befektetéshez is jó döntés lehet!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7

Hohl József

Hohl József

Irodavezető, értékesítési vezető
Nagykanizsa
+36 (30) 608 6857
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.