5 szoba, 3 terasz, szauna, duplakomfort...

5397 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Szeged Rókuson a Szatymazi utcában, csendes, rendezett környéken 150 m2 –es, duplakomfortos, panorámás luxuslakás wellness részleggel eladó. A lakáshoz autóbeálló tartozik, valamint távirányítós kapuval szerelt, polcozott udvari garázs vásárolható, melynek ára 4,5 millió Ft.

A legfelső, 4. szinten egy 90 és 65 m2-es lakás összenyitásából alakították ki mai formáját, de külön helyrajzi számon vannak nyilvántartva, szükség esetén könnyedén visszaállítható. Két nappali, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, 2 külön WC, konyha, kamra, előszoba, háztartási helyiség, előszoba, szaunás welness részleg és melette relax tér található a lakásban.
A 2002-ben épült lakást minőségi anyagok felhasználásával több ütemben alakították, felújították, így kiváló, költözhető állapotban van. Fűtése az eredeti lakásoknak megfelelően 2 db cirkó kazánról, padlófűtéssel és radiátorokkal, míg a nyári meleget 5 db inverteres hűtő-fűtő klíma enyhíti.

A lakás további előnyei:
- 3 db erkély
-2 személyes jacuzzi sarokkád
-a Velux ablakokon redőny, árnyékoló és sötétítő, erkély ajtón motoros redőny
-Sony házimozi rendszer
-beépített, egyedi tervezésű bútorok
-infra és finn szauna fényterápiával

Az ingatlanban minőségi háztartási gépek és bútorok találhatók, mely a vételár részét képezik, ezzel jelentősen megkönnyítve a beköltözés költségeit és fáradalmait.

A lakás rövid határidővel költözhető.

A Ha hasonló ingatlant keres, szívesen állok rendelkezésére, Szeged legnagyobb ingatlanválasztékát kínálva.
Tel: +36 30 9315351 Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Náfrádi Antal

Prémium ingatlanértékesítő
Szeged
+36 (30) 931 5351
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.